Hyppää sisältöön

Ysäribileet – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen /K-18

La 7.12.2024 klo 19:00 - 00:00
Salohalli

Sukella takaisin 90-luvulle: Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!

Ikimuistoinen ja värikäs Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -tapahtuma yhdistää neljä suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa on unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa.

Waldo’s Peoplen keikkasetti on täynnä hittejä ja listaykkösiä kolmelta vuosikymmeneltä ja ei ole ihme että bändi striimaa edelleen huikeita määriä suoratoistopalveluissa.

30 vuotta täynnä ja myös Movetron on mainiossa ellei täydellisessä iskussa. Movetronin biisit kestävät aikaa ja moni on elänyt niiden kanssa kaikki nämä vuodet.

Tauon jälkeen Mascara tekee näyttävän paluun! Mä oon erittäin hyvä (ellen täydellinen), erittäin hyvä, täydellinen.. Näin lauloi Mascara itsensä menestyskappaleellaan suomalaisten sydämiin 90-luvulla.

Jo vuosikymmenet ihmisiä tanssittanut Aikakone on yksi Suomen tunnetuimmista popmusiikin ilmiöistä mm. läpimurtokappaleellaan “Odota” ja klassikoilla “Nti Groove” ja “Keltainen”. Aikakone on vuosien saatossa lunastanut paikan ihmisten sydämissä ja radioiden soittolistoilla ja juhlii nyt 30-vuotista uraansa!

Loppuvuoden kovimmat ysäribileet!

90-luvun parhaat puolet yhdessä illassa täynnä tarttuvia rytmejä, nostalgisia melodioita ja juhlaa ajattoman musiikin parissa. Älä jätä väliin tilaisuutta olla osa tätä poikkeuksellista tapahtumaa, joka kunnioittaa menneisyyttä samalla luoden muistoja tulevaisuuteen.
Hanki liput nyt ja herätä 90-luvun taika eloon Suomen ysäri-legendojen kanssa!

Ovet aukeaa klo 17.00
Kesto n. 5h
K-18
Ravintolapalvelut Salohallissa hoitaa Ravintola Musine

www.teatteriprovinssi.fi

Päivitetty 9.5.2024
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Teatterin lippumyymälä:
Salorankatu 5-7, 24240 Salo,
Astrum keskus, ovi 3
https://www.teatteriprovinssi.fi
Esityspaikka:
Salohalli, Urheilupuisto
Pormestarinkatu 5, 24100 Salo