Hyppää sisältöön

Tunteellinen siili -lastenkonsertti

Ke 4.9.2024 klo 17:30 - 18:05
Salon pääkirjasto, Laurinsali
Tapahtuma on huomioinut osittain saavutettavuuden.

Salon kaupungin yleiset kulttuuripalvelut järjestää Tunteellinen siili- lastenkonsertin Salon pääkirjaston Laurinsalissa ke 4.9.2024 klo 17.30. Tilaan mahtuu osallistujia rajallisesti, max. 55 henkilöä, minkä vuoksi tapahtumaan on suositeltavaa ilmoittautua ennakkoon. Varaathan siis paikkasi ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen: sini.lundgren@salo.fi. Tapahtuma on maksuton. Konsertti sopii kaikenikäisille ja on kestoltaan n. 35 minuuttia.

Upouudessa konsertissa runoilevat ja musisoivat yhteistyössä oululaiset lastenmuusikot Markus Lampela ja Kyösti Salmijärvi valtionpalkitusta Soiva Siili -yhtyeestä, sekä Hiski Pajuniemi Pentti Punkin Syntymäpäivistä.

Tunteellinen siili- konsertti on tunnekasvatusta runomuodossa sanoin ja sävelin. Konsertissa kuullaan lauluja muusikoiden omista tuotannoista, kaikille tuttujen ja ehkä uusienkin runojen rytmittämänä ja koetaan tunteiden laaja skaala yhdessä yleisön kanssa. Keskiössä on turvallinen vuorovaikutus ja lempeä läsnäolo. Konserttia on vastikään “kunnastettu” Kirsi Kunnas 100-juhlavuotta 2024 silmällä pitäen. Konsertti sisältää nyt paljon Kirsin runoja ja niihin tehtyä musiikkia!

Tervetuloa tunteikkaaseen konserttiin!

Päivitetty 24.4.2024
Yhteystiedot
Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut
0447784983