Hyppää sisältöön

Terassijooga @Angelniemi

Pe 2.8.2024 klo 08:30 - 09:45
Lossiranta
Terassijooga

Tervetuloa Terassijoogaan

Merelliset äänet ja aamuinen joogahetki meren välittömässä tuntumassa. Aloita perjantai aamusi (28.6., 5.7., 12.7., 19.7., 26.7., 2.8., ja 9.8.) hengitellen raikasta meri-ilmaa, kuunnellen luonnon ja lossin ääniä ja samalla herätellen omaa kehoasi uuteen päivään.
Lossin saapuminen rantaan, autojen lastaus ja loittonevat äänet vastarannalle saavat myös oman mielesi rauhoittumaan. Upea Terassi ”meren päällä” katoksineen luo upeat puitteet kesäiselle joogatunnille. Tunnin jälkeen voit istahtaa kahvikupposelle upealle terassille ja ihailla maisemia tai pulahtaa Kokkilan uimarantaan uimaan.

Joogatunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan vaihdellen myös tiibetiläisten äänimaljojen kera. Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospukeutumista suosittelen, rannalla voi aina tuulla.

Ota mukaan oma joogamatto, viltti, villasukat ja vesipullo!
SÄÄVARAUS! Ei ennakkoilmoittautumista!

Lue lisää kolmesta erilaisesta merellisestä joogakohteesta ja osta itsellesi KESÄKORTTI, voimassa 75 min tunneilla kesä-elokuun alkuun.

NETTISIVUT

FACEBOOK

Terassijoogan ohjaa joogaohjaaja Katja Toivonen.

Hinta, kertamaksu 12 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti kaudelle 2024 5xkortti 55 eur.

Tervetuloa merelliseen lossirantaan!

P.S. Muistathan, että harvemmin Angelniemessä sataa, vaikka Salossa vettä ropiseekin, kannattaa katsoa tuntikohtainen sääennuste ♡

Päivitetty 20.2.2024
Yhteystiedot
Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Hoitola Kukkuvilla
Kukkulinnantie 11
25210 VARTSALA