Hyppää sisältöön

Taiteiden Yä – kulttuurivaltaus Salossa

To 29.8.2024 klo 12:00 - 22:00
Salon keskusta
Tapahtuma on huomioinut osittain saavutettavuuden.
Taiteiden Yä logo tummansinisellä taustalla

Laulua, soittoa, tanssia, teatteria ja liikunnan riemua!

Kaikille kaupunkilaisille avoin, monipuolinen kulttuuritapahtuma Taiteiden Yä järjestetään kaupungin keskustassa torstaina 29. elokuuta. Suurin osa Yän aikana järjestettävistä tapahtumista on maksuttomia.

Taiteiden Yä on Salon ja salolaisten näköinen tapahtuma. Tapahtumia riittää kaupungin keskustassa kymmenien kulttuurialan toimijoiden järjestämänä. Myös sinä voit olla mukana vaikka vain hetken omalla esitykselläsi – voit piirtää, soittaa, laulaa, tanssia tai tehdä lähes mitä vain keskellä kaupunkia yleisöä ilahduttaen. Tule mukaan Yähön esiintymään, myymään tai nautiskelemaan.

Tänä vuonna tapahtuman teemoja ovat JUURET JA SIIVET. Juuret pitävät meidät tiukasti kiinni perusasioissa – omassa yhteisössämme, kulttuurissamme, näköisissämme kehyksissä. Siivet vievät uusiin kokemuksiin, elämyksiin, kulttuureihin, maailmoihin.

Mukaan Yähön on kutsuttu kaikki Salon kulttuuritoimijat, yksittäiset kulttuurihait, temppuilijat, taiturit ja muut asiasta kiinnostuneet – liity mahtavaan joukkoomme!

Tehdään kaupungin keskusta yhdessä eläväksi. Tervetuloa mukaan!

Taiteiden Yä -tapahtuman koollekutsujana ja pääorganisaattorina toimii salolainen monikulttuurisuuteen kannustava EtnoSalo ry.

Kiinnostaako myyntipaikka tai haluatko mukaan talkoolaiseksi? Haluatko tarjota tilat esiintyjille vai etsitkö ohjelmanumerollesi sopivia tiloja? Otathan yhteyttä!

Tutustu tapahtumaan
Päivitetty 16.5.2024
Yhteystiedot
EtnoSalo ry
0408418283
Helsingintie 2, 24100 Salo
https://www.facebook.com/taiteidenya
https://taiteidenya.net/