Hyppää sisältöön

Syysunelmia – Maria Lund ja Konsta Hietanen

La 19.10.2024 klo 18:00 - 20:15
Teatteri PROvinssi päänäyttämö
Maria Lund ja Konsta Hietanen istuvat pianon edessä

Maria Lund ja Konsta Hietanen
Ilon ja valon tuojat

Kaksi upeaa Tähdet tähdet -kilpailun voittajaa, Maria ja Konsta, yhdistävät voimansa ja hurmaavat nyt konserttilavoilla. Monipuolisen ohjelmiston kappaleet saavat taatusti liikuttumaan, kyyneltymään, nauramaan ja kaiken huipuksi yllättymään.

Viime kevään aikana nähdyssä ohjelmassa Maria ja Konsta valloittivat taidoillaan niin yleisön kuin tuomaristonkin. Syyskiertueella he esittävät rakkaimpia kappaleitaan, kaikille tuttuja hittejä sekä arkistojen helmiä. “Maria heitti idean yhteistyöstä, eikä minun tarvinnut paljoa miettiä. Aloin heti ideoida, sillä hän on niin monipuolinen laulaja ja huipputyyppi”, Konsta sanoo.

Artistit suunnittelivat ohjelmiston yhdessä kummankin toiveita kuunnellen. “Rakastan kertoa yleisölleni tarinoita ja Alfonsina ja Meri on yksi sellainen. Se on herkkä ja koskettava kunnianosoitus argentiinalaiselle runoilijalle Alfonsina Stornille, jonka merkittävä ura naisrunoilijana päättyi itsemurhaan 1930-luvun puolivälissä”, Maria sanoo. “Duetoista haluan mainita kappaleen Somewhere. Se onnistui meiltä aika hyvin jo TV:ssä ja siitä pitää saada nyt toisinto.”

Konsta tiesi myös heti, mitä halusi. “Haluan ehdottomasti vetää Marian kanssa Lady Gagan Shallow’n. Haluan kuulla Marian version”, Konsta hehkuttaa. “Mukana on paljon muitakin ihania kappaleita. Tulkaa mukaan nauttimaan, sydämellisesti tervetuloa”, Maria ja Konsta sanovat.

www.teatteriprovinssi.fi

Päivitetty 4.6.2024
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Astrum Keskus, ovi 3
Salorankatu 5-7, 24240 Salo
https://www.teatteriprovinssi.fi