Hyppää sisältöön

Salon jokipuistot – opastettu teemakävely

To 20.6.2024 klo 14:30 - 17:30
Salon torin matkailuinfon edusta
Horninpuisto
Salon pääkirjasto ja Kärjen talo
Mariankadun silta

Tervetuloa mukaan Salon Oppaiden toteuttamalle opastetulle torstai-iltapäivän kävelyretkelle!

Juhannusviikon torstain leppoisalla iltapäiväkävelyllä tutustutaan Salonjoen varren lukuisiin puistoalueisiin ja näkymiin rannan läheisyydessä. Kuulet jokiväylän ja sen varren rakennusten menneisyydestä sekä joen ylittävien siltojen tarinoita. Retkellä kuulet myös jokivarren tulevaisuuden suunnitelmista. Katselemme jokivarren puistoja puutarhurin näkökulmasta. Pistäydymme myös reitin varrella sijaitsevaan Salon Taiteilijaseuran galleriaan katsomaan Vantaan Taiteilijaseuran taidenäyttelyn.

Kielet
Opastus on suomeksi. Oppaana on puutarhuri Sari Scimone Salon oppaista.

Kesto
Retken kesto on kahdesta kolmeen tuntia. Reitin pituus on n. 4 km.

Huomioitavaa
Kävelyreitti kulkee Salon torilta jokivartta myötäillen kevyen liikenteen väylillä, poluilla ja nurmikoilla mm. Satamakatua ja Tehdaskatua seuraillen. Reitti ei ole esteetön. Reitillä voi olla irtokiviä, kiveyksiä ja korkeuseroja; reitin pituus noin 4 km. Retkelle kannattaa varustautua säänmukaisesti ja hyvillä kengillä. Oma vesipullo ja sateenvarjo mukaan tarvittaessa!

Saatavuus
Opastettu kävelyretki toteutetaan 20.6.2024. Ilmoittautumiset retkelle viimeistään sunnuntaina 16.6.2024 klo 16 mennessä. Opastetulle retkelle mahtuu mukaan maksimissaan 30 osallistujaa. Retki toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 15. Jos retki peruuntuisi, tiedotetaan siitä sähköpostitse ilmoittautuneille tiistaina 18.6.2024.

Hinta
10 € / hlö
Hinta sisältää teemaopastuksen Salon keskustassa.

Ilmoittautuminen
Varaathan paikkasi retkelle ajoissa! Ilmoittautua voit jo nyt lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saloguides@gmail.com (otsikoksi retken nimi ja päivämäärä, ja kerro viestissä kaikkien retkelle mukaan ilmoittamiesi osallistujien nimet ja vähintään ilmoittajan puhelinnumero).

Retken maksaminen
Valmistelemme uuden myyntialustan käyttöönottoa retki-ilmoittautumisia varten ja tiedotamme kevään aikana kun siihen maksaminen on mahdollista.

Peruutusehdot
Varaus on sitova. Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin.

Lähtö- ja päättymispaikka
20.6.2024 klo 14.30 Salon torin matkailuinfon edestä, Horninkatu 8, 24100 Salo, paluu Salon torille klo 17.30 mennessä.

Yhteistyössä
Salon kaupunki
Salon oppaat ry
Salon Taiteilijaseura ry

Päivitetty 4.4.2024
Yhteystiedot
Sari Scimone / Salon oppaat ry
044 977 2491
https://www.salonoppaat.yhdistysavain.fi