Hyppää sisältöön

Perhekummiksi lapsiperheelle

Ti 3.9.2024 klo 17:30 - 20:30
MLL:n toimisto, Kauppakeskus Plaza, 3. krs
Perhe kotona leikkimässä

Tule vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi!

Varsinais-Suomen piiri kouluttaa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Salon seudulta, joilla on aikaa ja halua tukea lapsiperhettä rinnallakulkemisen ja arkisen yhdessäolon kautta! Perhekummitoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä erityisesti lapsiperheen vanhemmalle.

Tukihenkilötoiminnan koulutuksessa keskustellaan vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä toiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Ilmoittautuneet saavat ennen koulutusta myös muutaman pienen ennakkotehtävän koulutukseen valmistautumista varten. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Mukaan voi lähteä myös koko perheen voimin! Kirjoita lisätietoja kohtaan, jos perheenne on kiinnostunut toimimaan ystäväperheenä toiselle perheelle.

Koulutus järjestetään Salossa MLL:n toimistolla kauppakeskus Plazalla (3.krs.). Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu koulutukseen
Päivitetty 16.5.2024
Yhteystiedot
MLL / Sirpa Stenström
044 535 5161
https://varsinaissuomenpiiri.mll.fi