Hyppää sisältöön

Lempeä Rantajooga @Förby

To 1.8.2024 klo 09:00 - 10:15
Förbyn uimaranta
Lempeä Rantajooga

Merellinen Lempeä Rantajooga

Tule aloittamaan päiväsi torstai aamuisin (4.7., 11.7., 18.7., 25.7., 1.8.) virkeästi venytellen ja syvään hengitellen raikkaassa meri-ilmassa luonnon ääniä kuunnellen Lempeällä Rantajoogalla Förbyn uimarannalle. Anna päivällesi uusi suunta, lempeä ja rauhallinen olotila, mutta energinen. Kuunnellen meren ja luonnon ääniä, veden läheisyydessä. Joogaamme rauhallisessa laguunissa, lempeän merituulen heiluttaessa kaislikkoa, aaltojen meditatiivista ääntä kuunnelle. Rannalla vallitsee rauha, hiljaisuus ja upea energia.
Miten ihanaa onkaan aamu aloittaa joogalla, koko päivä tuntuu erilaiselta. Aamuisen joogahetken jälkeen voit nauttia herkullisen aamupalan Cafe Vinssin upealla terassilla.

Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti.

Ota mukaan oma joogamatto, viltti ja vesipullo!
Ei ennakkoilmoittautumista!

Huonon sään sattuessa, jooga pidetään Förbyn Seurojentalolla osoitteessa Alastalontie 2, Förby.

Lue lisää ja tutustu kesän kolmeen erilaiseen merelliseen joogapaikkaan. Kesällä on voimassa myös KESÄKORTTI, jolla pääset edullisemmin joogailemaan.

NETTISIVUT

FACEBOOK

Lempeän Rantajoogan ohjaa Katja Toivonen.

Hinta kertamaksu 12 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä.
Kesäkortti kaudelle 2024 5xkortti 55 eur. (75 min tunnit, ajalla kesä-elokuun alku).

Tervetuloa

P.S. Muistathan, että harvemmin Förbyssä sataa, vaikka Salossa vettä ropiseekin, kannattaa katsoa tuntikohtainen sääennuste ♡

Päivitetty 3.6.2024
Yhteystiedot
Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Hoitola Kukkuvilla
Kukkulinnantie 11
25210 VARTSALA