Hyppää sisältöön

Laiturijooga 1h 30 min @Mathildan Marina

Su 4.8.2024 klo 09:00 - 10:30
Mathildan Marina
Laiturijooga

Merellinen Laiturijooga, sunnuntai aamuinen 1h 30

Tervetuloa kesäiseen merelliseen ja suosittuun sunnuntai aamuiseen (26.7., 21.7. ja 4.8.) Laiturijoogaan Mathildedaliin. Merellisiin tunnelmiin, kesäiseen lämpöön, auringon paisteeseen, meri-ilmaan ja tuuleen ja ennen kaikkea happiraikkaaseen ”joogasaliin”. Miten ihanaa onkaan aamu aloittaa joogalla, koko päivä tuntuu erilaiselta.

Laiturijoogan sisältö vaihtelee kesän aikana sisältäen hatha- ja yinjoogan asanoita eli liikkeitä ja asentoja, jokaisen oman kehon ehdoilla ja taidoille sopivia. Tunnin rakenne on alkurentoutus, hatha- ja yinjoogaa ja tunnin kruunaa loppurentoutus, joka toteutetaan tiibetiläisten äänimaljojen kera. Laiturijooga on avoin kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja joogaharrastuneisuuteen katsomatta.

Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti.

Ota mukaan oma joogamatto, viltti ja vesipullo!
SÄÄVARAUS! Ei ennakkoilmoittautumista!

NETTISIVUT

FACEBOOK

Laiturijoogatunnin ohjaa Katja Toivonen, jo 12 kesän ajan.

Hinta kertamaksu 20 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä.

Tervetuloa

P.S. Muistathan, että harvemmin Mathildedalissa sataa, vaikka Salossa vettä ropiseekin, kannattaa katsoa tuntikohtainen sääennuste ♡

Päivitetty 20.2.2024
Yhteystiedot
Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Hoitola Kukkuvilla
Kukkulinnantie 11
25210 VARTSALA