Hyppää sisältöön

Hanna Saali: Kiven muisti

2.3. - 26.5.2024
Teijon Masuuni
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Teos Kiven muisti -näyttelystä

Hanna Saali: Kiven muisti 2.3.–26.5.2024 Teijon Masuunin Camerassa

”Olen aina tuntenut vetoa kiviin, niiden muotoihin, väreihin ja tuntuun kädessä. Kivissä tuntuu olevan jotain ikiaikaista voimaa ja viisautta. Kiven pintaa silittäessä ei voi olla miettimättä, mitä kaikkea se on kokenut ja nähnyt. Mitä se meille kertoisi, jos vaan pystyisi?

Kiven muisti -näyttely tuo esille akryylimaaleilla toteutettuja kiviaiheisia maalauksia: sileitä rantakiviä, sammaleisia metsän kiviä, värikkäitä korukiviä, mielikuvituskiviä, kuunvalossa latautuvia mystisiä kiviä, muinaisia kiviröykkiöitä, asetelmiin valittuja onnenkiviä sekä maisemamaalauksia kivien syntysijoilta.

Osa näyttelyn töistä on maalattu kankaalle ja osa taiteilijalaatuiselle paperille. Näyttelyn kivet pitävät sisällään paljon
yksityiskohtia, sekä herkkiä että voimakkaita. Jos pysähdyt ja aistit tarkkaan voit nähdä tai kuulla, mitä kivillä on sinulle kerrottavaa, mitä niiden muistiin on sinua varten tallennettu.”

Hanna Saali on kaarinalainen taiteilija, joka maalaa värikkäitä hyvän tuulen maalauksia. Inspiraationsa hän saa luonnosta, hiljaisuudesta ja rauhasta. Luonnosta ammennettu voima ja energia purkautuu maalatessa ulos puoliabstrakteina, intuitiivisina ja värikkäinä maisemamaalauksina tai täysin abstrakteina teoksina.

Näyttely on avoinna Teijon Masuunin aukioloaikoina 2.3.–26.5. viikonloppuisin la–su klo 12–16 sekä ryhmille tilauksesta.

Päivitetty 20.2.2024
Yhteystiedot
Teijon Masuuni
0500 476406
Telakkatie 17
25570 Teijo, Salo
https://www.teijonmasuuni.fi