Hyppää sisältöön

Gösta Sundqvistin parhaat

Su 17.11.2024 klo 15:00 - 17:00
Teatteri PROvinssi päänäyttämö
Minja Koski, Mikael Saari ja Lumos -kvartetti

Göstan parhaat
Minja Koski
Mikael Saari
Lumos -kvartetti

Minja Koski, Mikael Saari & Lumos -kvartetti julkaisevat 6.9. Göstan parhaat -albumin, jossa kokoonpano esittää Leevi and the Leavingsin rakastettua tuotantoa sovitettuna jousikvartetille, kahdelle laululle kitaralle ja huilulle. Levynjulkaisukiertueen konsertissa kuullaan muun muassa kappaleet Rin tin tin, Pohjoisen taivaan alla, Teuvo ja monta muuta iki-ihanaa Gösta Sundqvistin säveltämää klassikkoa.

Työryhmän esittely:
Minja Koski on laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä, joka julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä M. Viiden julkaistun albumin myötä on sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi, ehdokkuudet Emma- ja Teosto -palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla. Koski on vieraillut laulajana useissa projekteissa ja säveltänyt musiikkia myös teatterin tarpeisiin.

Mikael Saari on muusikko ja näyttelijä, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen Uuden Musiikin Kilpailu -ohjelman kautta, jossa hän kilpaili itse kirjoittamallaan kappaleella On It Goes. Kyseinen kappale löytyy Saaren The Grand Letdown -debyyttialbumilta, joka ilmestyi keväällä 2016. Saari toimii aktiivisesti musiikin ja teatterin parissa.

Lumos -kvartetti on jousien mahdollisuuksia esittelevä ystävien muodostama jousikvartetti. Yhtyeen monipuolinen ohjelmisto koostuu Niklas Hagmarkin taidokkaista ja persoonallisista sovituksista. Lumosta on kuultu nimekkäiden artistien riveissä ja levyillä, mm. Saimaa, Ellips, Pepe Willberg, Pyhimys, Laura Närhi. Lumoksessa soittavat Annukka Nevalainen-Lius, Sirkku Hilanko, Anette Grevberg ja Niklas Hagmark.

www.teatteriprovinssi.fi

Päivitetty 13.5.2024
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Astrum Keskus, ovi 3
Salorankatu 5-7, 24240 Salo
https://www.teatteriprovinssi.fi