Hyppää sisältöön

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show)

Pe 27.9.2024 klo 19:00 - 20:30
Teatteri PROvinssi päänäyttämö - Astrum keskus, ovi 3

Kahdella legendaarisella Hurriganes-kitaristilla varustettu Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori saapuu Saloon, Teatteri PROvinssin lavalle.

Kiertueen keikoilla kuullaan parhaat Hurriganes-hitit ja livesuosikit, yllätyksiä unohtamatta. Illoissa juhlistetaan lisäksi uutta studioalbumia “Get Ready!”, jonka tekijätiimiin kuuluivat mm. Richard Stanley, Costello Hautamäki, Ile Kallio ja Janne Louhivuori.

“Mahtavaa lähteä keikoille niin että sekä Ile Kallio että Janne Louhivuori on mukana. Soitamme Ganesin parhaat klassikot ja keskitymme myös harvemmin kuultuihin helmiin Ilen ja Jannen aikakausilta. Bändin tavoite on kunnioittaa alkuperäistä ja luoda kuulijalle kunnon aikamatka menneeseen, mutta uuden albumin myötä katse on Ilen ja Jannen kanssa myös tulevassa. Tervetuloa!”, kertoo Black Devilsiä luotsaava laulaja-rumpali J-P Kakkola.

Black Devilsin peruskokoonpanoon kuuluu J-P Kakkolan lisäksi Tero Salminen (basso) ja Matti Kähkönen (kitara). Yhtye on lähivuosina julkaissut livealbumit sekä Ile Kallion että Janne Louhivuoren kanssa ja tehnyt aiemmin yhteistyötä myös Remun ja Hurriganesin Roadrunner-albumin tuottaneen Richard Stanleyn kanssa. Vuonna 1971 Hurriganesin nimeksi oli kuuleman mukaan ehdolla juurikin Black Devils, mutta lopulta Remulle tuli mieleen Johnny and the Hurricanes, ja loppu on historiaa.

Päivitetty 27.2.2024
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum Keskus
https://www.teatteriprovinssi.fi