Hyppää sisältöön

Vilma Alina (duo)+jatkot

Pe 6.8.2021 klo 19:00 - 21:00
Esityspaikka: Rikalanmäki, Rikalantie 74, Halikko, Salo

Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnon syksyllä 2020 saanut Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Hänet tunnetaan äärimmäisen taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillään ja tulkinnoillaan.

Universalille levyttävän artistin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa jo yli 65 miljoonaa kertaa. Hänen tuorein albuminsa “Tulva” ilmestyi vuonna 2019, tarjoten mm. platinarajan rikkoneet hitit Syliin ja Palasina. Jälkimmäisenä mainittu oli myös yksi vuoden soitetuimmista kappaleista radiossa. Debyyttialbumi “Ufoja” saavutti niin ikään platinaa.

Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt tehdä biisejä myös muille artisteille. Tämän lisäksi häntä on kuultu niin valkokankaalla, TV-sarjoissa kuin YleX:n kesäkumibiiseilläkin. Tällä hetkellä hän työstää kolmatta pitkäsoittoaan, jolta on jo lohkaistu voimakkaaseen radiosoittoon päätyneet singlet Särkymisen arvoinen, Rikollinen sekä Nuoret rakastavaiset.

Monipuolinen tekijä on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta. Normaalisti bändin kera esiintyvältä Vilma Alinalta nähdään Rikalanmäellä spessumpi looper-veto duo-kokoonpanolla!

Liput 30€
(Lippupiste 33.50+palvelumaksut)
Lippuun sisältyy pääsy myös jatkoille Rikalan Krouvin terassille. Jatkojen esiintyjä ilmoitetaan myöhemmin!

Päivitetty 24.5.2021
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
https://www.teatteriprovinssi.fi
Lippumyymälä: Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum keskus, Salo
Esityspaikka: Rikalanmäki, Rikalantie 74, Halikko, Salo