Hyppää sisältöön

Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä / SaloJazz Kesä

La 18.7.2020 klo 18:00 - 21:00
Matildankartano, Bremerintie 4, Mathildedal
Tapahtuma on huomioinut osittain saavutettavuuden.
Verneri Pohjola ja Tuomo Prättälä @SaloJazz Kesä

Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä: The Dead Don’t Dream
Verneri Pohjola, trumpetti
Tuomo Prättälä, piano

Liput: 18€ / 15€ (opisk/eläk)
Pääsylippu + konserttilautanen 38€ / 35€ (opisk/eläk)
http://www.lippuautomaatti.fi/salojazz

Puutarhakonsertti. K-18

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Monen palkitun ja kehutun levyn jälkeen Pohjola julkaisi 1.5.2020 albumin “The Dead Don’t Dream”, jolla hän yhdistää vaikutteita viimeiseltä kolmelta levyltään kauniiksi ja hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi.

Verneri Pohjola ja Tuomo Prättälä ovat soittaneet yhdessä jo kaksikymmentä vuotta hyvin monenlaisissa yhteyksissä. Pohjola sanoo olleensa onnekas, että hän on aina löytänyt ystäviä, joiden kanssa soittaa omalla tavallaan. Eräs tuollaisista ystävistä on pianisti Tuomo Prättälä. Luvassa on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla näitä kahta huippuimprovisoijaa duona.

“The Dead Don’t Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan, 42, tähänastisen soolouran huippujen huippu …”
Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 5/5

Konsertin oheen on mahdollista ostaa lähiruokaa sisältävä konserttilautanen. Menu-vaihtoehdot löytyvät lipunmyyntilinkin tai SaloJazz.fi -kotisivun kautta.

Matildankartano sijaitsee Mathildedalin ruukkikylässä puolen tunnin ajomatkan päässä Salosta. Kyläleipomon ja -panimon tuotteet yhdistettynä hyvään musiikkiin ja puutarhapiknikkiin luovat kesäfiiliksen, jonka pariin kannattaa lähteä kauempaakin.

http://matildankartano.fi

Konsertti on osa SaloJazz Kesä-kiertuetta (Förby, Mathildedal, Rikalanmäki). Huomioimme korona-rajoitteet ja tapahtumiin on myynnissä rajallinen määrä lippuja. Ohjeistamme yleisöä tapahtumapaikoilla ajan tasalla olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.

Yhteistyössä: Matildankartano, Jazz Finland Live, Salon kaupunki, Creatika

Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä: The Dead Don't Dream
Päivitetty 15.6.2020
Yhteystiedot
SaloJazz Ry
050 537 0092
https://www.salojazz.fi/