Hyppää sisältöön

Vauvaperjantai Ylhäistentiellä: Silkkipaperitaivas-vauvateatteriesitys

Pe 31.3.2023 klo 10:00 - 10:30
Salon kansalaisopisto, Teatteriluokka, Ylhäistentie 2

Eppu Nuotion samannimiseen kirjaan perustuva Silkkipaperitaivas on aisteja hivelevä, rauhallinen ja lempeä vauvateatteriesitys.

Runoista, musiikista ja visuaalisuudesta ammentava esitys soveltuu 3-12 kuukauden ikäisten vauvojen ensimmäiseksi teatterikokemukseksi. Helposti lähestyttävän esitysmuotonsa vuoksi Silkkipaperitaivas soveltuu myös eri-ikäisille erityistä tukea tarvitseville.

Esityksessä on kevyt dramaturgia ja se rakentuu vauvan päivärytmin ympärille: esitys alkaa aamusta ja heräämisestä ja päättyy rauhoittumiseen ja nukkumaan laittoon.

Vuonna 2018 perustettu Suomen Kiertueteatteri on suomalainen ammattiteatteri, jolla ei ole vakinaista omaa toimitilaa tai paikkaa vaan teatteri toimii ympärivuotisesti ja ympäri Suomen.

Esityksen valmistamista ovat tukeneet Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taiteen edistämiskeskus, Alfred Kordelinin säätiö sekä Turun Teatterisäätiö.

Liput esitykseen:

10€ aikuinen + vauva

Lisätietoja: 

Vauvaperjantait järjestetään Salon kansalaisopiston Teatteriluokassa, käynti pääovesta (Näkkärin sisäänkäynti). Osoite on Ylhäistentie 2, Salo. https://salo.fi/nakkari

Tapahtuman tuottaa Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut

Liput ensisijaisesti Salon kaupungin verkkokaupasta. Lippuja saa myös ovelta korttimaksulla, jos tilaa esityksessä on. Vauvaperjantaihin käy maksuvälineenä myös Salon pääkirjaston neuvonnasta saatavissa oleva Näkkäri-kortti, jolla 2 henkilöä pääsee sisään maksutta. Jos tulet Näkkäri-kortilla tai ostat liput vasta ovelta, niin varaathan paikkasi kuitenkin etukäteen, sillä esitykseen mahtuu vain noin 30 katsojaa. Lippuvaraukset verkkokaupasta tai kulttuuritapahtumat@salo.fi

 

Päivitetty 20.2.2023
Yhteystiedot
Salon kulttuuripalvelut
Ylhäistentie 2, 24130 Salo