Hyppää sisältöön

Vauvaperjantai Ylhäistentiellä – Lotta Virtanen / Aura of Puppets: Pieni valomatka -varjoteatteriesitys perheen pienimmille

Pe 24.11.2023 klo 10:00 - 10:30
Kansalaisopiston Teatteriluokka, Ylhäistentie 2

Suureen kankaaseen syttyy pieni valo, joka lähtee tutkimaan maailmaa. Matkallaan se kohtaa erivärisiä ja -muotoisia asioita. Yksinkertaisen tarinan pääosassa ovat vauvoille sopivat visuaaliset elementit: värit ja muodot. Viehättävä musiikki ja hauskat lorut kuljettavat värimaailmasta toiseen. Esitys tarjoaa ihanan yhteisen teatterikokemuksen vauvalle ja aikuiselle.

Pieni valomatka -varjoteatteriesitys nähdään Ylhäistentien teatteriluokassa 24.11. klo 10. Se on tarkoitettu perheen pienimille ja on suunnattu yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille ja sen kesto on noin 30 minuuttia.

Lotta Virtanen on vuonna 2007 Turun Taideakatemian nukketeatterilinjalta valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja. Valmistumisestaan lähtien hän on työskennellyt freelance-nukketeatteritaiteilijana.

Liput: 

10€ aikuinen + vauva

Lisätietoja:

Vauvaperjantait järjestetään Salon kansalaisopiston Teatteriluokassa, käynti pääovesta (Näkkärin sisäänkäynti). Osoite on Ylhäistentie 2, Salo

Liput ovat nyt saatavilla Salon kaupungin verkkokaupassa. Liput ja lippuvaraukset ensisijaisesti Salon kaupungin verkkokaupasta. Esityksiin käy myös pääkirjaston neuvonnasta lainattavissa oleva Näkkäri-kortti, jolla kaksi henkilöä pääsee ilmaiseksi sisään. Jos tulet Näkkäri-kortilla tai ostat liput vasta ovelta, niin varaathan paikkasi kuitenkin etukäteen verkkokaupasta (paikkavaraus 0€-kohdasta), sillä esitykseen mahtuu vain noin 30 katsojaa (vauvat mukaan lukien). Jos verkkokaupan kanssa on ongelmia, lippuvaraukset osoitteeseen kulttuuritapahtumat@salo.fi.

Tapahtuman tuottaa Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut, lisätietoja myös www.salo.fi/nakkari.

Päivitetty 8.8.2023
Yhteystiedot
Salon kulttuuripalvelut
Ylhäistentie 2, 24130 Salo
https://salo.fi/kulttuuri/