Hyppää sisältöön

Vartsalan FutisGolf -kentän viralliset avajaiset lauantaina 6.8. klo 14.00

21.7. - 30.11.2022
Vartsalan FutisGolf -kenttä
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Vartsalan FutisGolf
Vartsalan FutisGolf
Vartsalan FutisGolf
Vartsalan FutisGolf
Vartsalan FutisGolf

Vartsalan FutisGolf -kenttä

Vartsalan FutisGolf -kenttä on avattu, joka löytyy osoitteesta Tuupikkalantie 3, Vartsala. Vartsalan Sauva ry: facebook sivuja seuraamalla saat kentästä enemmän tietoja kuin myös tulevista tapahtumista.
Tervetuloa Vartsalan Futisgolf-kentän virallisiin avajaisiin. Kentän avaa käyttöön avauspotkulla liikunnanohjaaja, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Saku Nikkanen.
Ohjelma:
14.00 Avajaispotkun suorittaa liikunnanohjaaja, kaupunginhallituksen pj Saku Nikkanen
14.30 FutisGolf kilpailut eri ikäryhmille alle 7-vuotiaat, 7-12- ja 13-18-vuotiaat.
Pyydämme ilmoittautumiset FutisGolf kilpailuun vartsalansauva@gmail.com tiistai 2.8. mennessä. Paikan päällä voi myös ilmoittautua mukaan kilpailuun. Palkinto jokaiselle pelaajalle. Oma pallo mukaan.
Pysäköinti: Parkkipaikkoja on Vartsalan Työväentalon pihalla ja kentälle on matkaa 600 metriä. Myös Meri-Halikon päiväkodin pihalta löytyy muutamia parkkipaikkoja. WC:t: Työväentalolla on miesten ja naisten wc:t, osoite Vartsalantie 373 ja kentälle on matkaa 600 metriä. Puucee eli wc on Pentunrannassa, noin 850 metriä FutisGolf -kentältä.
Kahvi- ja mehutarjoilu.
TERVETULOA
Vartsalan Sauva ry:n hallitus
Futisgolf on laji, joka sopii lähes kaikille. Harrastaminen on helppoa ja edullista. Aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, vaan kokemus karttuu pelatessa. Laadukkaalle futisgolfkentälle mahtuvat pelaamaan samanaikaisesti aikuiset, lapset ja vanhukset, koululuokat, junioriurheilujoukkueet ja perheet. Hyvin suunnitellut radat haastavat yrittämään ja saavat palaamaan lajin pariin vielä uudestaan. Futisgolfissa pelataan tavallisella jalkapallolla futisgolfiin suunnitellulla kentällä. Lajissa yhdistyvät jalkapallon tekniikka ja golfin rataolosuhteet. Ratojen määrä vaihtelee, yhdeksästä kahdeksaantoista. Vartsalan FutisGolf- kentällä on kuusi väylää, joista osa on hieman haastavampia. Kentän säännöt ja tiedot väylistä löytyvät Vartsalan Sauva ry:n sivuilta. Myös eri ratojen vaikeustasot vaihtelevat. Futisgolfissa on tarkoitus saada pallo jaloilla potkien, yksi potku kerrallaan, radan futisgolfmaaliin. Pelissä voi haastaa itsensä lisäksi pelikaverin, jolloin kisataan siitä, kuka saa pallon reikään vähäisimmällä potkumäärällä. Futisgolfissa noudatetaan lajin kansainvälisiä sääntöjä (World Football Golf Association 2007). Kenttä on rakennettu talkoovoimin Vartsalan Sauva ry:n toimesta. 100-vuotias yhdistys oltiin lopettamassa ja toiminta hiipumassa, kun uuden hallituksen toimesta haettiin Leader-rahoitusta kentän rakentamiseen, joka saatiin Ykkösakselilta. Talkootunteja kentälle on tehty 300. Vartsalan FutisGolf-kenttä on avoinna kaikille ja käyttömaksua ei peritä. Vartsalan FutisGolf Tuupikkalantie, Vartsala Ilmakuvat, Jyrki Ikonen.
Vartsalan Sauva ry Vartsalan Sauva ry facebook
Päivitetty 2.8.2022
Yhteystiedot
Vartsalan Sauva ry
Vartsalan Sauva ry
Vartsalantie 373
23510 VARTSALA
https://vartsalansauva.wordpress.com/