Hyppää sisältöön

TORSTAIRETKI: Ilolan Arboretum ja taimisto

To 16.6.2022 klo 15:00 - 18:30
Lähtö kulttuuritalo Kivan edestä klo 15
We love Salo teksti ja räsymatto maalattuna asvalttiiin Salon torilla esiintymislavan edessä

Kuljemme n. 3 km mittaisen polun metsäpuutarhan halki. Arboretum käsittää yli 10 000 kasvia, kasvutyypit kangasmetsästä suohon ja kalliopuutarhaan, kumparetta ja kaltevuutta, mutta myös tasaisempaa polkua. Mukaan hyvät kengät sekä juomapullo. Kierroksen jälkeen mahdollisuus taimiostoksiin. Retkikahvit juodaan ulkoilmasta nauttien. Hinta 28€/hlö.

Retkelle ilmoittaudutaan ennakkoon saman viikon maanantaihin klo 16 mennessä. Ilmoittautumiset Salon oppaat ry:lle osoitteeseen torstairetket@gmail.com tai puhelimitse 044 331 2044.
Retken hinta sisältää kuljetuksen Salon Tilausmatkojen linja-autolla, opastuksen, retkikahvit ja mahdolliset pääsymaksut. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä paikan päällä.

Retki toteutetaan, mikäli ennakkoon ilmoittautuneita on vähintään 25 henkilöä. Jos retki peruuntuu, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin viimeistään saman viikon tiistaina. Jos kiertoajelua ei voida toteuttaa pandemian vuoksi, retkipäivänä järjestetään kävelykierros, jolle otetaan osallistujia rajoitusten mukaisesti.

Retki tuotetaan yhteistyössä Salon kaupungin kanssa.

Päivitetty 10.5.2022
Yhteystiedot
Salon oppaat ry
0443312044
Lisätietoja voi kysellä myös Salon oppaat ry:n Facebook-sivujen ja Messengerin kautta.