Hyppää sisältöön

Teijon Masuunin Pääsiäistori

La 8.4.2023 klo 11:00 - 15:00
Teijon Masuuni
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.

Teijon Masuunin perinteinen Pääsiäistori LAUANTAINA 8.4.2023 klo 11-15

Lämpimästi tervetuloa Teijon Masuunin Pääsiäistorille keväisille ostoksille Masuunin sisäpihalle ja alakertaan lauantaina 8.4. klo 11-15!

Käsityöläisiä ja lähituottajia Masuunin sisäpihalla sekä alakerran lämpimissä sisätiloissa. Myynnissä mm. monenlaista lähiruokaa, mehiläistarhan tuotteita; hunajaa, kynttilöitä, pihkasalvaa, mehiläisvahaa, maatiaismunia ja kukkopaisteja, leivonnaisia, kukkia, kuivakukkakimppuja ja -asetelmia, pääsiäis- ja kevätkransseja, koristeita, keramiikkaa, puutuotteita, koruja, villasukkia, linnunpönttöjä ja muita pönttökaupan käsintehtyjä luontotuotteita, vaatteita ja asusteita lapsille ja aikuisille ja paljon muuta.

Teijon Masuunin kevään taidenäyttelyt, puodit ja kahvila avoinna koko tapahtuman ajan. Kahvilassa runsaasti itseleivottuja keväisiä herkkuja, myös mukaan! Tapahtuman muu ohjelma päivittyy myöhemmin.

Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Masuunin Pääsiäistori sai mukavan vastaanoton ja jatkoa seuraa tänäkin pääsiäisenä! Viime vuonna tapahtuma sai aurinkoisen sään siivittämänä suuren suosion. Tänäkin vuonna mukaan on jo ilmoittautunut hieno joukko kädentaitajia upeine tuotteineen, mukana mm. Paula Vehkomäki/PellavaAkka, Metsälammen Puutarha, Merilä Art Design, 2.Luonto, Puu-Twist, Recycling by Diana, Alaspään maatila, Ellun kanat ja munat, Hunajakeiju, Jamina Design, Raseborgs Fermenteri/Raaseporin Hapattamo, Tarja Muukka, Jaana Pyykkö, Laura Liman/Limetion, Hunajavilli/Lähiruokakioski Pikantti, ja monta muuta!

Pääsiäistorille ovat tervetulleita myyjiksi käsityöläiset, ruoka- ja leivonnaismyyjät ja lähituottajat – myyntiin voi tuoda esim. itsetehtyjä leivonnaisia, leipää, lähituotettuja elintarvikkeita, pop-up-ruokaa, käsityötuotteita, koristeita, ym. Myyntipaikkoja on sekä ulkona että lämpimissä sisätiloissa. Tiedustelut ja varaukset: markkinat@teijonmasuuni.fi.

Teijon Masuunin Pääsiäistori Teijon Masuuni
Päivitetty 8.2.2023
Yhteystiedot
Teijon Masuuni
0500 476406
Telakkatie 17
25570 Teijo, Salo
https://www.teijonmasuuni.fi