Hyppää sisältöön

Tanssien tähtiin-Show

Ma 15.4.2024 klo 18:00 - 19:10
Teatteri PROvinssi Päänäyttämö, Salorankatu 5-7, ovi 3 Astrum keskus

Ohjaus ja dramaturgia – Sari Siikander
Puvustus – Helena Ahti-Hallberg
Koreografia – tanssijat

Lavalla:
Sami Helenius, Saana Akiola, Jutta Helenius, Anssi Heikkilä, Emil Hallberg, Claudia Ketonen, Jurijs Trosenko, Kia Lehmuskoski.
Uusina tanssijoina Katri Riihilahti sekä Valtteri Palin

Yleisön pyynnöstä lisänäytöksiä!
Tanssien Tähtiin Show on tunnettujen ammattitanssijoiden esittämä upea tanssishow, jonka ensimmäinen kiertue vuonna 2019 keräsi yli 10 000 katsojaa. Uusin esitys sai ensi-iltansa 3.3.2023 Espoossa saaden erinomaisen vastaanoton katsojilta keräten jälleen tuhansia katsojia ympäri Suomea. Yleisön pyynnöstä esitys palaa teattereihin myös tänä keväänä.

“On hienoa, että voimme tarjota lisänäytöksiä tästä upeasta, loistavan yleisöpalautteen saaneesta esityksestä” kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. “Esitys on sisällöllisesti sama kuin keväällä 2023 ensi-illan saanut show, mutta tällä kertaa lavalle nousee kaksi uutta tanssijaa, kun Ansku Bergström ja Matti Puro eivät pysty muiden esteiden vuoksi osallistumaan” jatkaa Helena.

“Tanssijoiden luoma kokonaisuus liikkeen ja musiikin avulla on huikea, en voi kuin ihailla heidän ammattitaitoaan” kertoo esityksen ohjaaja Sari Siikander. “Esityksen pohjana ollut usko – toivo – rakkaus ohjasi tarinaa ja lavalla nähdään koko elämän mittainen kirjo tunteita ja tilanteita, iloa ja surua, rakkautta ja toivoa.”

Kiertueen aikataulu löytyy kiertueen sivulta www.tanssientahtiin.fi. Kiertueen valmistumista voi seurata sosiaalisessa mediassa FB@tanssientahtiinshow tai IG @tanssientahtiin

www.teatteriprovinssi.fi

Päivitetty 2.2.2024
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum Keskus
https://www.teatteriprovinssi.fi