Hyppää sisältöön

Taiteiden Yä – kulttuuririentoja Salon keskustassa

To 31.8.2023 klo 12:00 - 23:00
Salon keskusta
Tapahtuma on huomioinut osittain saavutettavuuden.
Taiteiden Yässä salolaiset kohtaavat kulttuurin

Laulua, soittoa, tanssia, teatteria! Kulttuurikirppistelyä, kansainvälistä kierrätystaidetta ja monikulttuurisuutta!
Kaikille kaupunkilaisille avoin, monipuolinen kulttuuritapahtuma Taiteiden Yä järjestetään kaupungin keskustassa jo viidennen kerran!
Kulttuuri valtaa kaupungin keskustan torstaina 31. elokuuta. Suurin osa Yän aikana järjestettävistä tapahtumista on maksuttomia.

Taiteiden Yä on Salon ja salolaisten näköinen tapahtuma. Tapahtumia riittää kaupungin keskustassa kymmenien kulttuurialan toimijoiden järjestämänä.
Myös sinä voit olla mukana vaikka vain hetken omalla esitykselläsi – voit piirtää, soittaa, laulaa, tanssia tai tehdä lähes mitä vain keskellä kaupunkia yleisöä ilahduttaen! Tule mukaan Yähön esiintymään, myymään tai nautiskelemaan!

Tänä vuonna tapahtuman teemoja ovat monikulttuurisuus ja ekoilu.

Mukaan Yähön on kutsuttu kaikki Salon kulttuuritoimijat, yksittäiset kulttuurihait, temppuilijat, taiturit ja muut asiasta kiinnostuneet – liity mahtavaan joukkoomme!

Tehdään kaupungin keskusta yhdessä eläväksi! Tervetuloa mukaan!

Taiteiden Yä -tapahtuman koollekutsujana ja pääorganisaattorina toimii salolainen, jo eskari-ikäinen, monikulttuurisuuteen kannustava EtnoSalo ry.
Kiinnostaako myyntipaikka tai haluatko mukaan talkoolaiseksi? Haluatko tarjota tilat esiintyjille vai etsitkö ohjelmanumerollesi sopivia tiloja?
Ota yhteyttä!

Tutustu tapahtumaan
Päivitetty 3.5.2023
Yhteystiedot
EtnoSalo ry
0408418283
Helsingintie 2, Salo
https://www.facebook.com/taiteidenya