Hyppää sisältöön

Sarparanta ja Siivet

La 15.4.2023 klo 21:00 - 00:00
Ravintola Musine

Sarparanta

Sarparanta -yhtye on kuvataiteilijana ja punk-yhtye No Shamen kitaristi-laulajana tunnetun Sampsa Sarparannan pitkään odotettu paluu musiikin pariin. Miehen sukunimeä kantava yhtye esittää kappaleensa suomeksi ja vaikka soundissa kaikaa punkjuurista tuttu rosoisuus ja suoraviivaisuus, on paketissa vähintään yhtä paljon kitararockia, jopa iskelmällistä melankoliaa. Musiikista löytyvät edelleen Sarparannalle tutut elementit: melodisuus, tarttuvat kertosäkeet sekä yhteis-kunnallista ja henkilökohtaista yhdistävät sanoitukset. Sarparanta säestää itseään kitaran lisäksi pianolla.

Sarparanta-yhtyeen muodostavat Damn Seagullsissa ja Cosmobilessä soittanut basisti Olli Noroviita, myöhempien aikojen Dingossa ja Hybrid Childrenissä rumpuja soittava Saska Ketonen sekä kitaristi Janne Tanskanen, jonka menneisyydestä löytyy ainakin rockabillyä ja punkia yhdistellyt Relentless. Lisäksi keikoilla koskettimia soittaa Aki ”pastori” Toivoniemi. Yhtye julkaisi debyytti albuminsa *Takaisin merkitykseen’ syksyllä 2021 ja se sai kriitikoilta ja yleisöltä erittäin hyvän vastaanoton. Yhtye oli myös ehdolla vuoden yhtyeeksi Indie-gaalassa keväällä 2022.

Siivet Yhtye

Entisen punkkarin yhteen keräämä kokoonpano, jonka luomuksissa henkii melankolia yhdistettynä toivon täyteiseen taivaanrannanmaalailuun! Laulajanaan säteilevän upeaääninen Emma Lenardic, jota tukevat tuhansien keikkojen kokemuksella 9 henkinen superkokoonpano, joiden jäsenten CV:stä löytyvät muun muassa Tehosekoitin, No Shame, Von Hertzen Brothers, Saimaa, Plutonium 74, Gim Kordon, Disgrace, The Matlocks, Monday Box, Damn Seagulls, Pyhät Tepot, Voltas, Evo Riviera, Shake, Kräkkipäät, Bagels Of Saturn ja niin edelleen.

Siivet:
Emma Lenardic: Laulu
Jere Tiane: Kitara, Koskettimet, Taustalaulu Mougli Nyman: Basso
Juha Kuoppala: Koskettimet
Alexandros Karoutsos: Kitara
Aki Karppanen: Rummut, Perkussiot
Jamo Jokinen: Rummut, Perkussiot Alexander Rozhkov: Kitara
Ville Samuel Saari: Koskettimet

Instagram: @siivetyhtye
Facebook: https://m.facebook.com/siivetyhtye/

Liput
Päivitetty 19.1.2023