Hyppää sisältöön

Salon musiikkiopiston Kauneimmat joululaulut

Su 12.12.2021 klo 15:00 - 16:00
Uskelan kirkko

Salon musiikkiopisto järjestää yhdessä Salon seurakunnan kanssa Kauneimmat joululaulut- tilaisuuden Uskelan kirkossa. Yhteislauluja säestää musiikkiopiston nykyisistä ja entisistä oppilaista sekä opettajista koottu Jouluorkesteri. Tilaisuudessa kuullaan myös jousiorkesterin, laulajien ja kitaristien esitykset.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt päätöksessään 15.11.2021 yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Määräyksen mukaan yleisötilaisuuksia voidaan järjestää yli 50 hengen tilaisuuksina ottamalla käyttöön koronapassi.

Musiikkiopiston tapahtumissa koronapassi tarkastetaan tapahtumapaikan ovella musiikkiopiston henkilöstön toimesta. Koronapassi eli EU:n koronatodistus näytetään tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Suosittelemme tulostamaan tai tallentamaan koronapassin puhelimeen helposti esitettäväksi. Pyydämme samalla varautumaan myös henkilötodistuksen esittämiseen. Voimassa on vahva maskisuositus ja sisääntulon yhteydessä on tarjolla käsidesiä.

Koronapassia ei ole pakko näyttää, mutta passin näyttämättä jättäminen voi olla peruste evätä osallistujan pääsy mukaan tapahtumaan. Henkilötietoja ei tallenneta ja niitä käsitellään vain kyseisen tapahtuman osallistumisoikeuden toteamiseksi.

Tervetuloa mukaan Kauneimpiin joululauluihin!

Päivitetty 24.11.2021