Hyppää sisältöön

Säde Numminen: Tiivistynyt huokaus

1.6. - 30.6.2024
Teijon Masuuni
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Värikäs maalaus

Säde Numminen: Tiivistynyt huokaus 1.-30.6. Teijon Masuunin aulassa ja kahvilassa

“Tiivistynyt huokaus” -näyttely tarjoaa katsojille mahdollisuuden ihastella runsaan kukkaloiston kauneutta ja herkkyyttä abstraktin taidemaailman kautta. Näyttelyn teemana on runsaan kukkaloiston ihailu, joka kutsuu katsojat astumaan taiteilija Säde Nummisen maailmaan.

Numminen rakentaa akryylimaalauksensa kolorismin ja kerroksellisuuden avulla, ilmaisten ilmavia ja toiveikkaita tunnelmia. Hänen tavoitteenaan on luoda ensisijaisesti kauneutta maailmaan. Värit ja kerroksellisuus ovat Nummisen teosten keskiössä, luoden tunnelman ja kertomalla tarinan ilman sanoja. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Nummisen taiteen voiman ja vaikutuksen, joka vie katsojan matkalle värien ja tunteiden maailmaan.

Säde Numminen on alun perin Salosta kotoisin oleva taiteilija, joka tunnetaan abstraktista ekspressionismistaan. Hän rakastaa värejä ja pyrkii viemään katsojan matkalle toiseen aikaan ja tunnelmaan teostensa avulla. Värit ovat Säde Nummiselle kuin säveliä musiikissa – ne luovat tunnelman ja kertovat tarinan. Hänen teoksensa ovat ilmavia ja toiveikkaita, ja hän haluaa ensisijaisesti luoda kauneutta maailmaan. Numminen on hionut taiteellista ilmaisuaan vuosikymmenien ajan käytännön tekemisen ja opiskelujen kautta. Hän on esitellyt teoksiaan useissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Suomessa ja tehnyt myös tilaustöitä.

Teijon Masuuni/näyttelyt
Päivitetty 28.5.2024
Yhteystiedot
Teijon Masuuni
0500476406
Telakkatie 17, 25570 Teijo
https://www.teijonmasuuni.fi