Hyppää sisältöön

Ruukki kukkii -käsityöläismarkkinat wanhanajan henkeen

La 27.5.2023 klo 11:00 - 16:00
Teijon Masuuni
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.

Teijon Masuunin perinteinen Ruukki kukkii -käsityöläismarkkinat -tapahtuma Teijon idyllisessä ruukkimiljöössä LA 27.5.2023 klo 11-16.

Teijon Masuunin perinteinen keväinen tapahtumapäivä ja samalla Teijon ruukin kesäkauden avaus! Ohjelmassa käsityöläismarkkinat wanhanajan henkeen Masuunin sisäpihalla ja lähiympäristössä. Markkinatorilla Masuunin sisäpihalla myynnissä laadukkaita kotimaisia käsityötuotteita, kukkia, taimia, yrttejä, sekä lähituottajien elintarvikkeita.

Tapahtumapäivänä Teijon Masuunin kaikki kevään taidenäyttelyt, kahvila, taide- ja käsityöputiikki sekä käsityöläisten työhuoneet ja myymälät avoinna. Lisäksi luvassa on perinteisesti muuta mukavaa koko perheen ohjelmaa idyllisessä kartanomiljöössä, esim. avoimet ovet Teijon kirkossa, opastettuja ruukkikävelyitä ja poniajelua/talutusratsastusta lapsille. Ruukki kukkii on pääasiassa ulkotapahtuma, mutta myyntipaikkoja on myös sisätiloissa.

Käsityömyyjiltä edellytämme, että tuotteet ovat laadukasta kotimaista käsityötä. Myös pienelintarviketuottajat sekä leivonnaisten myyjät sekä kesäkukkia, taimia, yrttejä ja muita kasvituotteita tarjoavat myyjät ovat tervetulleita tapahtumaan.

Edellytämme myyjiltä vanhahtavaa pukeutumista sekä tuotteiden kaunista esillepanoa tapahtuman luonteen mukaisesti (“wanhanajan tapaan”). Tiedustelut ja varaukset: markkinat@teijonmasuuni.fi.

Ruukki kukkii -käsityöläismarkkinat wanhanajan henkeen Teijon Masuuni
Päivitetty 8.2.2023
Yhteystiedot
Teijon Masuuni
0500 476406
Telakkatie 17
25570 Teijo, Salo
https://www.teijonmasuuni.fi