Hyppää sisältöön

Rakkauskirjeitä

Pe 10.2.2023 klo 14:00 - 16:00
Kulttuuritalo Kiva
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Rakkauskirjeitä Kulttuuritalo Kivassa 14.1.-11.2.2023

Rakkauskirjeitä on koskettava, yllättävä, vangitseva ja kaunis kuvaus rakkaudesta. A. R. Gurney käsittelee rakkautta näytelmällisesti pelkistetyssä ja tiukasti määritellyssä muodossa; ei tanssia, ei musiikkia, ei tehosteita. Läsnä vain näyttelijät ja teksti. Helpolta kuulostavaa, mutta todella vaikeaa.

Rakkauskirjeitä on tarina lapsuudenystävistä, Andrew’sta ja Melissasta, jotka pitävät yhteyttä toisiinsa läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Hahmot ovat todentuntuisia ja heidän uniikki tarinansa on huvittava, yllättävä ja raastavakin. Vahva teksti pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun siihen tarttuvat yhteistyössä kolme Salon Teatterin konkaria.

Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa Suomessa ovat tähän asti esiintyneet näyttelijät Seela Sella ja Esko Roine. Maailmalla näytelmän rooleissa on nähty toinen toistaan kuuluisampia näyttelijöitä, mm. Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson. Salon Teatterin versiossa näyttelijöinä ovat valovoimaiset Paula Lehtinen ja Ola Leinonen. Näytelmän ohjaa Maarit Pyökäri.

Lue lisää
Päivitetty 2.12.2022
Yhteystiedot
Salon Teatteri
0440316055
Annankatu 10
24100 Salo
https://www.salonteatteri.com/
Esitykset:
Kulttuuritalo Kiva
Horninkatu 21
24100 Salo