Hyppää sisältöön

Painajaisia-taidenäyttely Mathildedalissa

8.1. - 23.4.2022
Mathildan Marina
naakka, kukkia ja nainen unimaailmassa

Espoolainen Daniela Ho-Sam-Sooi-Galkin paljastaa kuviksi tallentamansa painajaiset Mathildan Marinan taidenäyttelyssä. Painajaisia-näyttelyn teokset koostuvat yöllisten painajaisten innoittamina syntyneistä teksteistä ja kuvista.

Ho-Sam-Sooi-Galkin on taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja, taideterapeutti ja seksuaalineuvoja. Hänen mukaansa unet auttavat puhumaan ja käsittelemään ikäviä ja vaikeita asioita.

– Uskon unien kätkevän sisäänsä syvällisiä merkityksiä. Voimme oppia unistamme tarkastelemalla niitä ja niissä esiintyviä tekijöitä. Esimerkiksi unissa usein toistuvat teemat voivat olla merkki jostain sellaisesta, mitä unennäkijä alitajuisesti toivoo tai pohtii, hän kuvailee.

Ho-Sam-Sooi-Galkin haluaa kannustaa teoksillaan ihmisiä ottamaan puheeksi raskaitakin asioita.

– Oman haavoittuvuuden näyttäminen ei ole heikkoutta, vaan suurinta vahvuutta.

Maaliskuussa Marinassa järjestettävässä Lankaa, viiniä ja värejä –työpajassa tutustutaan lankamaalaustekniikkaan ja värien sommitteluun. Kurssille voi osallistua yksinkin, mutta sen voi myös varata omalle ryhmälle.

Lisätietoja näyttelystä ja lankamaalaustyöpajasta: Daniela Ho-Sam-Sooi-Galkin, p.  040 729 6613, tmi.artinmind@gmail.com

Painajaisia-näyttely on avoinna Mathildan Marinassa (Ruukinrannantie 4, Mathildedal) 8.1.–23.4.22 to–su klo 11–18.

Tutustu tapahtumaan
Päivitetty 5.1.2022
Yhteystiedot
Mathildan Marina
02 2502 432
Ruukinrannantie 4, Mathildedal
https://www.mathildanmarina.fi/etusivu.html