Hyppää sisältöön

Ohjelmalliset kesäsunnuntait Salon torilla

Su 16.6.2024 klo 10:00 - 14:00
Salon tori
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Shady Boyz poseeraavat teltassa
Anna Schukov soittaa harmonikkaa puun alla

Salon torilla soi harmonikka ja tanssimusiikki

Ohjelmalliset kesäsunnuntait jatkuvat Salon torilla jo kymmenettä kesää. Toteutuksesta vastaa Lasten Laulukaupunki ry yhdessä Salon Torikaffen ja Salon kaupungin kanssa.

Sunnuntaina 16.6. klo 10-12 harmonikkataiteilija Anna Schukov soittaa ja laulaa monipuolista kesäistä musiikkia ja virittää kuuntelijat Mittumaaritunnelmiin. Torilla Anna on tällä kertaa esiintymässä soolona, mutta hänet tunnetaan Salon seudulla myös monien yhteislaulutilaisuuksien vetäjänä ja mm. tanssiyhtye Tähdenlennon solistina.

Iltapäivällä klo 12 alkaen toriyleisöä viihdyttää Shady Boyz, joka solisti Seidi Bergrothia lainaten on porukka musiikillisia luonnonlapsia. Bändi on jo useita vuosia tanssittanut ihmisiä Salon seudulla niin yksityisissä juhlissa kuin ravintoloissa. Bändin ohjelmistoon sisältyy musiikkia monista genreistä ja hittejä eri vuosikymmeniltä. Torilla he ovat luvanneet soittaa leppoisaa musiikkia tapansa mukaan varsin rennolla otteella kutsuen toriyleisöä osallistumaan sekä lauluihin että tanssimaan.

Tervetuloa Salon torille nauttimaan kesästä ja musiikista!

#SalonKaupunki #SuosittelenSaloa #IhastuSaloon #VisitSalo #tapahtumiensalo #kulttuurisalo #lastenkulttuuriasalossa #lastenlaulukaupunki

@VisitSalo
@SalonKaupunki

Päivitetty 10.6.2024
Yhteystiedot
Lasten Laulukaupunki ry / Siv Ilola
0505245343
https://www.lastenlaulukaupunki.fi