Hyppää sisältöön

Nina Mya 26.7. / SaloJazz Kesä

Su 26.7.2020 klo 14:00 - 16:00
Café Vinssi, Irmer Stenbergin tie 20, Förby
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Nina Mya, jazz-ja soulklassikoita

Nina Mya, laulu
Henri Mäntylä, piano

Terassikonsertti. Vapaa pääsy

Nina Mya (s. 1989) on palkittu suomalainen laulaja ja säveltäjä. Hän on julkaissut nimellään kolme albumia Flying Solo (2012), Our Time (2014) ja Closure (2016, joista viimeisin niitti myös kansainvälistä huomiota. Neljäs albumi, aiempiin jazzlevyihin verraten selkeästi soulimpi kokonaisuus “Just Another Lonely Soul” on parhaillaan työn alla. Lisäksi Mya on esiintynyt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin eri yhteyksissä ja kokoonpanoissa, muun muassa UMOn, Ilmavoimien Big Bandin, Jukkis Uotilan ja Frank McCombin kanssa. Myaa on kuvailtu vahvaksi tulkitsijaksi, joka sekoittaa vaikutteensa jazzista, soulista ja gospelista persoonallisella tavalla sekä traditiota kunnioittaen.

Mya esiintyy Salossa yhtyeensä pianistin Henri Mäntylän kanssa esittäen omia kappaleitaan aiemmilta levyiltä ja myös uunituoreita sävellyksiään. Lisäksi ohjelmistossa kaksikon valikoimia  jazz- ja soulklassikoita.

Café Vinssi sijaitsee meren rannalla Särkisalon Förbyssä noin 40 minuutin ajomatkan päässä Salosta. Merellinen ympäristö yhdistettynä hyvään musiikkiin ja kahvilan herkkuihin houkuttelee viettämään kesäsunnuntaita aurinkoiselle terassille.

http://cafevinssi.fi

Konsertti on osa SaloJazz Kesä -kiertuetta (Förby, Mathildedal, Rikalanmäki). Huomioimme korona-rajoitteet ja tapahtumiin on myynnissä rajallinen määrä lippuja. Ohjeistamme yleisöä tapahtumapaikoilla ajan tasalla olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.

Yhteistyössä: Café Vinssi, Jazz Finland Live, Salon kaupunki

Nina Mya / SaloJazz Kesä
Päivitetty 19.7.2020
Yhteystiedot
SaloJazz Ry
050 537 0092
https://www.salojazz.fi/