Hyppää sisältöön

Näkkärin Yleisöperjantai 28.10.2022: Merellä -konsertti

Pe 28.10.2022 klo 19:00 - 20:00
Kulttuuritila Näkkäri

Huom! uusi ajankohta!

Kulttuuritila Näkkärissä kuullaan perjantaina 28.10. klo 19 matalan kynnyksen konsertti, esiintyjinä paikalliset musiikin monilahjakkuudet Roope Pelo ja Malla Pelo.

Konsertissa kuullaan meriaiheisia kappaleita, jossa musiikin eri tyylilajit virtaavat hopeisen kuun loisteesta merelle vahtopäiden kuohuessa. Merikannosta Monoseen, Somerjoesta Schubertiin. Luvassa myös Roope Pelon säveltämän kappaleen ensiesitys. Laulu, Roope Pelo ja piano, Malla Pelo.

Esiintyjistä:

Roope Pelo on laulamisen todellinen sekatyömies, jolla on takanaan niin ooppera- kuin musikaalirooleja. Lauluopintonsa Roope suoritti Helsingin Ammattikorkeakoulu Metropoliassa opettajinaan Matti Pelo ja Aki Alamikkotervo. Laulajana Roope on toiminut hyvin laajalla skaalalla oopperasta rockiin. Hän on lauluyhtye Virtuoson tenori. Lisäksi hänellä on bändi Roope Pelo & Pelottomat, joka esittää musiikkia jazzista aina vanhanajan iskelmään, The Fearless bilebändi sekä Mallan Matkassa lastenmusiikkiyhtye, jossa hän toimii muusikkona. Hän toimii laulunopettajana Salon kansalaisopistossa sekä Salon teatterilla. Roope toimii myös Salon Viihdelaulajien kuoronjohtajana.

Malla Pelo on valmistunut Helsingin Ammattikorkeakoulu Metropoliasta musiikkileikkikoulun- ja pianonsoitonopettajaksi sekä Laurea-ammattikorkeakoulusta varhaiskasvatuksen opettajaksi. Hän on työskennellyt mm. Helsingin Konservatoriossa ja Salon musiikkiopistossa. Nykyään Malla toimii varhaiskasvatuksen opettajana Montessori-päiväkoti Aurinkoleijonassa Salossa ja pianonsoitonopettajana Halikon Musiikkiyhdistyksessä. Hän laulaa SwingingMamas lauluyhtyeessä ja kuuluu lastenmusiikkiorkesterihin Mallan matkassa ja Piilometsän Tarinayhtye. Malla on Musiikki- ja Kultturikeskus Verson jäsen.

Liput:

Liput 15€ /10 € (eläkeläiset, opiskelijat, alle 18-vuotiaat). Avustajat, alle 3-vuotiaat ja pääkirjaston neuvonnasta lainattavalla Näkkäri-kausikortilla vapaa sisäänpääsy.

Liput ennakkoon myynnissä Salon kaupungin verkkokaupassa, lippuja voi ostaa myös paikanpäältä korttimaksulla tai ePassilla.

Lisätiedot:

Konsertin kesto n. tunti, ei väliaikaa. Tapahtuman tuottaa Salon kaupungin kulttuuripalvelut.

Kulttuuritila Näkkäri sijaitsee Salon kansalaisopiston yhteydessä osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Ovet tapahtumaan avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

Päivitetty 29.9.2022
Yhteystiedot
Salon kaupunki / kulttuuripalvelut
0447784982
https://salo.fi/kulttuuri/