Hyppää sisältöön

Näkkärin Yleisöperjantai 4.11.2022: Marraskuu, Osterikeitto, Leipäjonojenkka ja Lelukaupan häät – kahden tarinankertojan ilta

Pe 4.11.2022 klo 19:00 - 20:00
Kulttuuritila Näkkäri
Tapahtuma on huomioinut osittain saavutettavuuden.

Kulttuuritila Näkkärin Yleisöperjantain ohjelmassa 4.11.2022 klo 19 “Marraskuu, Osterikeitto, Leipäjonojenkka ja Lelukaupan häät”. Kahden tarinankertojan lauluilta yhdistelee molempien soolo-tuotantoa duon yhdessä kirjoittamiin lauluihin. Mukaan mahtuu myös Miljoonasade- klassikoita. Esiintyjinä Heikki Salo, laulu ja kitara sekä Tuija Rantalainen, laulu ja piano.

Heikki Salo on tamperelainen lauluntekijä-muusikko, joka kirjoittaa lastenlauluja, iskelmiä, suomirokkia, teatterimusiikkia ja näytelmiä. Hän on Miljoonasade -yhtyeen keulakuva ja palkittu mm. Taiteen valtionpalkinnolla ja Reino Helismaa -palkinnolla.

Tuija Rantalainen on julkaissut musiikkia lapsille ja aikuisille ja hän säveltää myös teatterimusiikkia. Hänet tunnetaan parhaiten lauluistaan Korkokenkä ja Jouluaaton aamu kolmosratikassa. Vahtikoira karkuteillä -albumi oli ehdolla vuoden lastenlevyksi EMMA-gaalassa. Hänen viimeisin teatterityönsä on Juha Hurmeen kanssa kirjoitettu ja sävelletty Rehu-Virtanen.

Tapahtuma on osa Varsinais-Suomen Runoviikkoa.

Liput:

  • Liput 15€ /10 € (eläkeläiset, opiskelijat, alle 18-vuotiaat). Avustajat, alle 3-vuotiaat ja pääkirjaston neuvonnasta lainattavalla Näkkäri-kausikortilla vapaa sisäänpääsy.
  • Liput ennakkoon myynnissä Salon kaupungin verkkokaupassa, lippuja voi ostaa myös paikanpäältä korttimaksulla tai ePassilla.

Lisätiedot:

  • Tapahtuman tuottaa Salon kaupungin kulttuuripalvelut.
  • Kulttuuritila Näkkäri sijaitsee Salon kansalaisopiston yhteydessä osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Ovet tapahtumaan avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua.
Heikki Salo Tuija Rantalainen Salon kaupungin verkkokauppa Kulttuuritila Näkkäri
Päivitetty 27.6.2022
Yhteystiedot
Salon kaupunki, kulttuuripalvelut
0447784982
https://salo.fi/kulttuuri/