Hyppää sisältöön

Näkkärin Yleisöperjantai 2.9.2022: Piazzolla – 101 vuotta intohimoa

Pe 2.9.2022 klo 19:00 - 20:00
Kulttuuritila Näkkäri
Tapahtuma on huomioinut osittain saavutettavuuden.

Kulttuuritila Näkkärissä konsertoi perjantaina 2.9. klo 19 kamarimusiikkiyhtye Aurinko. Konsertissa Aurinko esittää teoksia argentiinalaisen säveltäjä ja bandoneón-soittaja Astor Piazzollan tuotannon eri vaiheista ja eri kokoonpanoilla soolosta kvartettiin. Muusikot Janina Lehto, huilu; Clara Petrozzi, alttoviulu; Tuure Paalanen, sello, ja Ivanna Niborski, piano.

Aurinko on kamarikokoonpano, joka omistautuu latinalaisamerikkalaiselle musiikille. Yhtyeen perustivat vuonna 2010 Helsingissä asuvat latinalaisamerikkalaiset muusikot, musiikin tutkijat ja säveltäjät. Yhtye on esittänyt ensimmäistä kertaa Suomessa suuri määrä latinalaisen Amerikan säveltäjien teoksia barokista nykyaikaan, myös yhtyeelle omistettuja. Yhtye esittää muun muassa perulaista barokkia, meksikolaista kamarimusiikkia, uutta kolumbialaista musiikkia, joulukonsertteja ja Suomessa asuvien latinalaisamerikkalaisten säveltäjien tuotantoa. Auringossa soittavat ohjelmasta riippuen eri soittimia soittavia ammattimuusikkoja ja laulajia.

Konsertin kesto noin 1 h.

Liput:

Liput 15€ /10 € (eläkeläiset, opiskelijat, alle 18-vuotiaat). Avustajat, alle 3-vuotiaat ja pääkirjaston neuvonnasta lainattavalla Näkkäri-kausikortilla vapaa sisäänpääsy.

Liput ennakkoon myynnissä Salon kaupungin verkkokaupassa, lippuja voi ostaa myös paikanpäältä korttimaksulla tai ePassilla.

Lisätiedot:

Tapahtuman tuottaa Salon kaupungin kulttuuripalvelut.

Kulttuuritila Näkkäri sijaitsee Salon kansalaisopiston yhteydessä osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Ovet tapahtumaan avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

 

Aurinko - Música de Latinoamérica ry (FB-sivu) Salon kaupungin verkkokauppa Kulttuuritila Näkkäri
Päivitetty 27.6.2022
Yhteystiedot
Salon kaupunki / kulttuuripalvelut
0447784982
https://salo.fi/kulttuuri/