Hyppää sisältöön

Näkkärin ohjelmistohaku kevätkaudelle 2021

1.10. - 30.10.2020
Kulttuuritila Näkkäri

Salon kaupungin yleiset kulttuuripalvelut hakee esityksiä, konsertteja ja muita tilaisuuksia kevään 2021 ohjelmistoon. Avoin haku on suunnattu salolaisille ja vieraileville teattereille, orkestereille sekä taiteen vapaan kentän toimijoille ja työryhmille. Haku käynnistyy torstaina 1.10. ja on avoinna perjantaihin 30.10.2020 asti.

Ohjelmahaun kautta etsimme ensisijaisesti sisältöjä kulttuuritila Näkkäriin ja siellä joka kuun ensimmäisenä perjantaina järjestettäviin yleisöperjantai-iltoihin. Myös muut paikat ja ajankohdat ovat mahdollisia, sopivan sisällön tullessa vastaan.

Rouhea ja rapea Näkkäri

Näkkäri on uusi, eläväinen taiteen ja kulttuurin monitoimitila Salon kansalaisopistolla osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Nimi viittaa naapuriin, jossa toimi maineikas Ylhäisten näkkileipätehdas vuosina 1927-1990. Mielestämme kulttuurin ja taiteen tulisikin olla osa arkea ja elämää kuten sukupolvesta toiseen ruokapöydissä pysynyt näkkileipä, laadusta tinkimättä! Näkkärissä toimii Salon kansalaisopiston teatterikoulu ja tilaa käytetään myös tanssin, musiikin ja sirkustaiteen opetukseen ja esityksiin. Lisäksi Näkkärissä järjestetään näytöksiä, konsertteja ja muita tapahtumia. Tutustu tilaan ja lue lisää Näkkäristä.

Avoin haku käynnistyy lokakuun alussa

Näkkärin ohjelmistossa haluamme kiinnittää erityistä huomiota taiteen ja kulttuurin lähestyttävyyteen kaikenlaisille ihmisille ja yleisöille. Etsimme rouheita, raikkaita ja kokemuksellisia sisältöjä eri kohderyhmille – niin aikuisille, senioreille, nuorille, lapsille kuin perheille ja kaikille siltä väliltä. Hakemukset voi toimittaa 30.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kulttuuritapahtumat@salo.fi. Otsikoi viestisi ”Näkkäri ohjelmahaku kevät 2021”.

Hakemuksesta tulee löytyä lyhyesti ja ytimekkäästi seuraavat tiedot:

  • millaisesta esityksestä on kysymys (sisältö, kohderyhmä, kesto, tekniset tiedot, muut tarpeet)
  • esityksen toivottu ajankohta (tammi-kesäkuu 2021)
  • esiintyjän / työryhmän cv tai muu selvitys taiteellisesta työskentelystä (esim. linkki verkkosivuille)
  • esityksen hinta, muut kulut

Lisätiedot:

Salon kaupungin yleiset kulttuuripalvelut on aktiivisesti mukana kulttuuritoiminnan ideoinnissa ja tuottamisessa eri kohderyhmille. Toiminnalla lisäämme muun muassa taide- ja kulttuuripalveluiden yhdenvertaista saatavuutta ja saavutettavuutta sekä edistämme kaupunkilaisten hyvinvointia ja osallisuutta taiteen ja kulttuurin keinoin. Tuemme ohjelmistoon valittuja esityksiä tuotannollisesti ja taloudellisesti erikseen sovitun mukaisesti. Ohjelmistoa suunnitellaan ja toteutetaan koronatilanteen ehdoilla.

Lisätietoja saat myös Salon kaupungin kulttuurituottaja Suvi Aarniolta, sp. suvi.aarnio@salo.fi, p. 044 778 4982 ja www.salo.fi/kulttuuri.

www.salo.fi/kulttuuri Kulttuuritila Näkkäri
Päivitetty 1.10.2020
Yhteystiedot
Salon kaupunki / yleiset kulttuuripalvelut
044 778 4982
Tehdaskatu 2
24100 Salo