Hyppää sisältöön

Näkkärin Lasten lauantai – Teatteri Qo: Ovisilmä-nukketeatteriesitys

La 14.10.2023 klo 10:00 - 13:35
Kulttuuritila Näkkäri, Ylhäistentie 2
Teatteri Qo:n Ovisilmä-nukketeatteriesitys

Teatteri Qo:n Ovisilmä -nukketeatteriesitys on riemukas leikki arjen iloista, tuoksuista, äänistä ja kohtaamisista. Se kertoo kerrostalosta ja sen erilaisista asukkaista. Millaisista hetkistä kerrostaloelämä koostuu? Tiedämme naapuristamme vain oveen kiinnitetyn nimen ja rappukäytävässä leijailevan ruuan tuoksun. Kuitenkin välissämme on vain ohut kerros betonia. Esitys on koko perheelle suunnattu nukketeatteriesitys kerrostalosta ja sen erilaisista asukkaista. Kerrostaloelämä on kummallinen sekoitus toistemme lähellä ja kaukana olemista. Ovisilmän kautta on mahdollista kurkistaa kerrostalossa oleviin koteihin ja niiden asukkaiden arkipäiväiseen elämään. Esitys on yhdistelmä arkipäivän ihmeitä, yllätyksiä sekä riemukas kavalkadi nukketeatterin erilaisia tekniikoita!

Esitys nähdään 14.10. klo 10 ja klo 13 kulttuuritila Näkkärissä, osoitteessa Ylhäistentie 2.

Ovisilmä on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille ja sen kesto on noin 35 minuuttia.

Liput esitykseen:

Liput 10€/28€ (4hlö perhelippu)

Avustajat ja alle 3-vuotiaat vapaa pääsy

Lisätiedot:

Kulttuuritila Näkkäri sijaitsee Salon kansalaisopiston yhteydessä osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Ovet avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua. https://salo.fi/nakkari

Tapahtuman tuottaa Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut

Liput ovat nyt myynnissä Salon kaupungin verkkokaupassa. Lippuja saa myös ovelta korttimaksulla ennen esitystä. Salon pääkirjaston neuvonnasta voi myös lainata Näkkäri-kortin jolla 2 henkilöä pääsee sisään maksutta. Meille käy maksutapana myös E-passi.

Päivitetty 8.8.2023
Yhteystiedot
Salon kulttuuripalvelut
Ylhäistentie 2. 24130 Salo