Hyppää sisältöön

Näkkärin Lasten lauantai – special: Naattiorkesterin Voihan Naatti! -konsertti

La 8.10.2022 klo 13:00 - 14:00
Kulttuuritila Näkkäri, Ylhäistentie 2

Tervetuloa mukaansatempaavalle musiikkimatkalle!

“Kikkuri kakkuri kaatti,

pippuri pappuri paatti,

tik tak tuk – hei,

aikamoinen naatti!”

Lokakuun Lasten lauantain esiintyjänä Näkkärissä on kahdeksasta muusikosta ja musiikkikasvattajasta koostuva Naattiorkesteri. Voihan Naatti -konsertti on mukaansatempaava musiikkimatka, missä voidaan vaikka lounastaa Loiskiaisen kanssa, ampaista avaruuteen asti tai mennä metsään mietiskelemään. Joskus sanat sekoittuvat suussa suhmuraksi ja pissahätäkin voi yhtäkkiä yllättää. Yhtyeen sanoitukset kumpuavat lasten maailmasta, jossa kaikki on mahdollista!

Naattiorkesterin musiikki on pullollaan upeita lauluharmonioita, erilaisia instrumentteja sekä taidokkaita sovituksia, joiden parissa viihtyy koko perhe. Naatit ovat riemastuttaneet yleisöään energisillä ja osallistavilla esiintymisillään ympäri Suomea.

Yhtyeen esikoisalbumi Voihan Naatti! oli ehdokkaana vuoden 2022 Emma Gaalassa Vuoden lastenmusiikkialbumiksi.
Samainen albumi valittiin vuoden 2021 Jellonagaalassa Vuoden lastenlevyksi.
Osaatko sinä? -kappale voitti Lasten laulukaupungin Vuoden uusi lastenlaulu -sävellyskilpailun vuonna 2020 ja Kaikenlaisii taravoita sijoittui samassa kilpailussa kolmanneksi.

Konsertin kesto on 45 minuuttia ja se sopii kaikenikäisille!

Huom!

Lauantaina 8.10. vietetään Lasten lauantai -special päivää ja samana päivänä on luvassa myös toinen esitys, klo 12.00 esitettävä Aito ystävyys – tanssiesitys. Lisätiedot tanssiesityksestä täällä.

Noin klo 12.25 loppuvan tanssiesityksen jälkeen tarjolla on mehua ja keksejä “väliaikatarjoiluna”. Yleisö voi tulla katsomaan kummatkin esitykset tai vaan toisen. Lipunmyynti konserttiin tapahtuu väliajalla n. klo 12.30 alkaen.

Liput konserttiin:

Liput: 10€ /28 € (4 hlö perhelippu).

Avustajat ja alle 3-vuotiaat vapaa sisäänpääsy.

Lisätiedot:

Kulttuuritila Näkkäri sijaitsee Salon kansalaisopiston yhteydessä osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Ovet tapahtumaan avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua. https://salo.fi/nakkari

Tapahtuman tuottaa Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut.

Liput ostettavissa Salon kaupungin verkkokaupasta. Lippuja myynnissä korttimaksulla myös ovelta ennen esitystä. Salon pääkirjaston neuvonnasta voi myös lainata Näkkäri-kortin, jolla pääsee sisään 2 henkilöä. Meille käy maksutapana myös E-passi.

Osta liput verkkokaupasta
Päivitetty 27.9.2022