Hyppää sisältöön

Näkkärin Lasten lauantai – Kulttuuriklubi esittää: Tuhma Jussi

La 11.2.2023 klo 10:00 - 14:00
Kulttuuritila Näkkäri, Ylhäistentie 2
Kuvassa Tuhma Jussi -esityksen näyttelijät Jonas Jokilehto, Malla Pelo, Taija-Leena Jokilehto ja Roope Pelo.

Tuhma Jussi on vauhdikas ja värikäs esitys, jossa lapset saavat nauttia teatterista, visuaalisuudesta, musiikista ja ääniefekteistä. Opettavaisessa ja osallistavassa H.C. Andersenin satuun perustuvassa tarinassa Tuhma Jussi lähtee veljiensä kanssa kosiskelemaan kaunista prinsessaa. Matka on kommelluksia täynnä, mutta kuka lopulta saakaan prinsessan ja puoli valtakuntaa?

Esitys nähdään lauantaina 11.2. Kulttuuritila Näkkärissä, osoitteessa Ylhäistentie 2. Tuhma Jussi on suunnattu 3-9-vuotiaille lapsille ja sen kesto on noin 30min. Esityksestä on luvassa kaksi näytöstä saman päivän aikana, klo 10 ja klo 13.

Kulttuuriklubi on salolaisten kulttuuriammattilaisten työryhmä, jossa vaikuttavat muotoilija Jonas Jokilehto, muotoilija-pukusuunnittelija Taija-Leena Jokilehto, varhaisiän musiikkikasvattaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja muusikko Malla Pelo sekä laulaja-näyttelijä Roope Pelo.

Liput esitykseen:

Liput: 10€ /28 € (4 hlö perhelippu).

Avustajat ja alle 3-vuotiaat vapaa sisäänpääsy.

Lisätiedot:

Kulttuuritila Näkkäri sijaitsee Salon kansalaisopiston yhteydessä osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Ovet tapahtumaan avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua. https://salo.fi/nakkari

Tapahtuman tuottaa Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut.

Liput ostettavissa Salon kaupungin verkkokaupasta. Lippuja myynnissä korttimaksulla myös ovelta ennen esitystä. Salon pääkirjaston neuvonnasta voi myös lainata Näkkäri-kortin, jolla pääsee sisään 2 henkilöä. Meille käy maksutapana myös E-passi.

Osta liput verkkokaupasta
Päivitetty 19.1.2023