Hyppää sisältöön

MUSABRUNSSI – Teemu Harjukari

Su 16.10.2022 klo 11:00 - 15:00
Ravintola MUSINE
Teemu Harjukari

Musinessa vietetään joka kuukausi Musabrunssia klo 11-15. Luvassa tanssimusiikkia live-esiintyjien säestämänä. Tansseihin aina vapaa pääsy. Artistikattaus yhdessä makuelämysten kanssa tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle. Brunssipaikat täyttyvät nopeasti, teethän pöytävarauksen ajoissa. 

Lokakuun Musabrunssilla tanssittaa klo 12 eteenpäin hyvää mieltä ja taidokasta soitantaa harjoittava Teemu Harjukari ja TaivaanrannanmaalaritViihdyttäjä 2010 -kilpailun voittanut kokoonpano sai voittonsa ansiosta mahdollisuuden toimia Kesäillan Valssin vakio-orkesterina. Tanssilavat ovat tulleet tutuiksi, kun Suomea on kierretty ristiin ja rastiin ja levytysstudiosta on saatu ulos kolme pitkäsoittoa. Yhtye voitti vuonna 2003 myös Tanssiorkestereiden Suomen Mestaruuden (SMORK).

Teemu Harjukarin on julkaisut solistina kolme singleä, joisa kaksi uusinta Kaksi tähtee ja Mikä on sun salaisuus löytyvät uusimmalta Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit pitkäsoitolta Kaksi tähtee. Bändin liideri ja solisti Teemu Harjukari taitaa osaavana muusikkona laajan skaalan instrumenttejä: saksofoni, haitari, kitara, piano, koskettimet…Teemu on myös laulujentekijänä tunnettu ja tehnyt yhteistyötä monien levy-yhtiöiden kanssa. Hän on ollut sävellyksillään mukana mm. Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun finaalissa. Teemu on ollut mukana pitkään ympäri Suomea kiertäneessä Kaunis Veera & Kipparikvartetti-musiikkinäytelmässä.

Tutustu ohjelmistoon

Musabrunssi
Päivitetty 23.9.2022
Yhteystiedot
Ravintola MUSINE
040 187 3878
Helsingintie 2, 24100 Salo