Hyppää sisältöön

Mikset koskaan kertonut mulle

Ti 9.4.2024 klo 18:30 - 19:30
Kulttuuritila Näkkäri
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Vanha valokuva kolmesta sukupolvesta.

Äiti ja tytär saapuvat äidin autioituneen kotitalon pihalle. Äiti on viimeksi käynyt täällä vuosikymmeniä sitten, tytär ei koskaan. Miksi kukaan sukulaisista ei pitänyt yhteyttä enoon tai hänen lapsiinsa? Miksi äiti ei ole koskaan puhunut mitään veljestään, vaan asioista on vaiettu?

Miksi sukulaiset eivät koskaan käy kylässä? Miksi isä saa raivokohtauksia? Miksi lapset lähetettiin sijaiskotiin? Miksi mies pakkaa tavaroitaan ja on yhtäkkiä muuttamassa pois? Miksi on niin vaikea sanoa ääneen sitä, että rakastaa?

Mikset koskaan kertonut mulle on Salon kansalaisopiston Aikuisten teatteritaiteen perusopetuksen Dramaturgia- ja esitysprojekti -kurssilaisten ideoima ja kirjoittama esitys, jonka teemana on puhumattomuus sekä ylisukupolvisuus. Koskettavissa, omaelämäkerrallisissa kohtauksissa käsitellään paitsi yksinäisyyttä, surua, syyllisyyttä ja häpeää, myös ihastumista, lempeyttä, iloa ja suvaitsevaisuutta. Esityksen pohjavire on toiveikas.

Esitys on suunnattu nuorille ja aikuisille. Sen kesto on noin 1 tunti. Esityksessä ei ole väliaikaa.

Ideat, tekstit ja näyttämötyöskentely: Aikuisten teatteritaiteen perusopetus; teemaopinnot; Dramaturgia ja esitysprojekti -kurssin opiskelijat

Dramaturgia ja ohjaus Sarika Lipasti.

Kulttuuritila Näkkäri sijaitsee Salon kansalaisopiston yhteydessä osoitteessa Ylhäistentie 2, Salo. Ovet tapahtumaan avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua. https://salo.fi/nakkari

Tapahtuman tuottaa Salon kansalaisopisto.

Liput 10 € ostettavissa Salon kaupungin verkkokaupasta.

Alle 3-vuotiaat ja avustajat maksutta. Lippuja myynnissä korttimaksulla myös ovelta ennen esitystä.

Esityksen kesto noin 1 tunti. Ei väliaikaa.

Salon kaupungin verkkokauppa Kulttuuritila Näkkäri
Päivitetty 8.2.2024
Yhteystiedot
Salon kansalaisopiston teatterikoulu
0447784507
Ylhäistentie 2, 24130 SALO
https://www.salo.fi/kansalaisopisto