Hyppää sisältöön

Mielimusiikkia! -sarja (osa 3): Musiikillinen omaelämäkerta

Ma 18.3.2024 klo 13:00 - 13:50
Vaskion seurakuntakoti
Anna-Maaria Varonen ja sello

Mielimusiikkia! -sarjan kyläkierros:

PERTTELI:
Inkereen koulu (Tortosmäenkuja 1a)
ke 24.1. klo 10.00 Äänen äärellä

TEIJO/MATHILDEDAL:
Mathildan Marina (Ruukinrannantie 4)
la 10.2. klo 16.00 Musiikista terveyttä

HALIKKO/VASKIO:
Vaskion seurakuntakoti (Puutaivaantie 23)
ma 18.3. klo 13.00 Musiikillinen omaelämäkerta

Anna-Maaria Varonen: sello, laulu & juonnot

Vapaa pääsy.
Tilaisuuden kesto n. 50 min.

 

Äänen äärellä – teema avaa kuulijoille musiikin äärellä kertyneitä kokemuksia yhteisömuusikon näkökulmasta.Mitä äänen äärellä tapahtuu? Miten musiikki vaikuttaa meissä yksilötasolla ja yhteisöllisesti?

Musiikista terveyttä – teeman myötä tutustutaan siihen, mitä tutkimukset kertovat musiikin vaikutuksista hyvinvointiimme.Miten musiikilla voi tukea omaa terveyttään? Mikä musiikki on terveellistä?

Musiikillinen omaelämäkerta – teema ohjaa kuulijat henkilökohtaiselle tutkimusmatkalle tarkastelemaan omaa suhdettaan musiikkiin. Minkälaisia musiikkimuistoja ja -kokemuksia kannat mukanasi ja mitä ne kertovat sinusta? Mitä musiikki merkitsee sinulle tällä hetkellä? Miltä oma musiikillinen elämäkertasi voisi näyttää ja kuulostaa?

 

Mielimusiikkia! -sarjan nimi viittaa paitsi lempimusiikkiin myös mielen ja musiikin yhteyteen. Sen taustalla on ajatus musiikista merkittävänä hyvinvointimme edistäjänä. Tilaisuuksissa nautitaan elävästä musiikista sellon sävelten parissa ja kuullaan asiaa musiikin hyvinvointivaikutuksista tarinallisten juontojen muodossa. Mausteena on pieniä osallistavia elementtejä, joihin kuulijoiden on helppo yhtyä mukaan.

Esiintyjänä on kokenut yhteisömuusikko ja sellisti, jolle konsertointi on ollut päätyö useiden vuosien ajan. Konsertoinnin ohessa työnkuvaan kuuluu laaja kattaus musiikkityötä päiväkodeissa, hoivakodeissa ja työyhteisöissä -kaikkialla, missä musiikille on kysyntää.

Sarja saa rahoituksen Salon kaupungin osallistuvan budjetoinnin kautta.

Järj: Salon kaupunki

Yhteistyössä: Teijon alueen kyläyhdistys, Mathildan Marina, Vaskion kirkon kannatusyhdistys ry, Inkereen koulu

Päivitetty 21.12.2023
Yhteystiedot
Anna-Maaria Varonen
0442853115