Hyppää sisältöön

Matka Mahdottomaan – Marcus Alexander

Pe 24.2.2023 klo 19:00 - 20:40
Teatteri PROvinssi Päänäyttämö, Salorankatu 5-7, ovi 3 Astrum keskus
Marcus Alexander

Yleisöä pyydetään kiinnittämään turvavyöt. Tällä matkalla kenenkään vatsa ei mene sekaisin, mutta samaa emme voi luvata pään osalta.

Matkalla mahdottomaan silmänkääntö ja komiikka kietoutuvat yhteen ja tekevät reissusta takuulla mieleenpainuvan. Marcus Alexander on tottunut antamaan lavalla kaikkensa – toisinaan uhmaten fysiikan lakeja, toisinaan ihan vain järjen ääntä.

Taikuri Marcus Alexander alias Markus Hyytiä nousi lavalle ensimmäistä kertaa jo 10-vuotiaana ja on siitä lähtien esiintynyt vuosittain lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Vuodesta 2010 saakka täysipäiväisenä ammattitaikurina toimineen Marcus Alexanderin show’n ovat nähneet jo kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea. Sijoitukset alan kilpailuissa kertovat sekä esiintyjän monipuolisuudesta että arvostuksesta kollegoiden keskuudessa.

Marcus Alexander on ammattimainen esiintyjä viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää. Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan.

Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja nostaa tunnelman kattoon. Luvassa on modernia silmänkääntöä ja omaperäistä komiikkaa sekä takuulla yllättäviä käänteitä.
Tervetuloa mukaan Matkalle Mahdottomaan.

Esitys on suunnattu aikuisille

Päivitetty 17.11.2022
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum-keskus
https://www.teatteriprovinssi.fi