Hyppää sisältöön

Masuunin Joulumarkkinat 27.-28.11.2021

27.11. - 28.11.2021
www.teijonmasuuni.fi
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.

Teijon Masuunin perinteiset kaksipäiväiset käsityöläisten Joulumarkkinat järjestetään nyt jo 10. kerran marraskuun viimeisenä viikonloppuna Teijon idyllisessä ruukkikylässä Salossa.

Tänäkin vuonna markkinoilla on myynnissä yli 60 kädentaitajan töitä Masuunin lämpimissä sisätiloissa sekä tunnelmallisella sisäpihalla; laadukkaita käsityötuotteita, taidetta, lähiruokaa, leivonnaisia, joulukoristeita, kransseja, ym.

Teijon Masuunin taidenäyttelyt, kahvila sekä kaikki puodit ja myymälät ovat markkinoiden aikana avoinna. Markkinaviikonloppuna avautuvat Teijon Masuunin talvikauden näyttelyt: Salon Taiteilijaseura (galleria), Annimari Taivalsaari (aula/kahvila), Seppo Alanissi (studio). Kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy.

Ensimmäisen markkinapäivän päätteeksi päästään myös tuttuun tapaan laulamaan kauneimpia joululauluja Teijon kirkossa la 27.11. klo 17.

Markkina-alue on väljä sekä hyvin yhtenäinen ja kompakti, ja ympärillä on erittäin runsaasti pysäköintitilaa aivan tapahtuma-alueen kyljessä. Markkinoille pääsee Turun seudulta kätevästi myös Launokorven bussikyydillä:
https://launokorpi.com/kalen…/teijon-masuunin-joulumarkkinat

Lämpimästi tervetuloa vanhan ruukin jouluiseen tunnelmaan!

Tapahtuman järjestää Teijon Masuuni
www.teijonmasuuni.fi

Salon kaupunki tukee tapahtumaa.

Tiedustelut ja paikkavaraukset: markkinat@teijonmasuuni.fi

Seuraamme vallitsevia viranomaisohjeistuksia tapahtuman järjestelyissä. Muutoksista tapahtuman järjestelyissä tai tapahtuman mahdollisesta peruutuksesta tiedotetaan Teijon Masuunin fb- ja www-sivuilla, tapahtumasivulla sekä myyjille sähköpostitse. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Masuunin Joulumarkkinat 21
Päivitetty 11.10.2021
Yhteystiedot
Teijon Masuuni
0500 476406
Telakkatie 17
25570 Teijo
https://www.teijonmasuuni.fi