Hyppää sisältöön

Mariska

La 25.3.2023 klo 21:00 - 00:00
Ravintola Musine
Mariska

Laulaja-lauluntekijä Mariskan jo kaksikymmentä vuotta kestänyt ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut menestyksekäs. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Kukkurukuu, Liekki ja Minä liityin sinuun. Monipuolinen Mariska on myös julkaissut runoteoksia, toiminut kääntäjänä ja ansioitunut useiden muiden artistien megahittien sanoittajana.

Vuoden 2022 Reino Helismaa -palkinnolla palkittu Mariska julkaisi yhdeksännen albuminsa 14.10. 2022.  Levyltä on saatu kuulla singlet Sit kun mul on sut, Piste, Pienii fiiliksii -duetto Pate Mustajärven kanssa ja platinaa striimannut radiohitti Terveisin Doris.

Musinen lavaa tullaan laajentamaa keikkaa varten ja luvassa onkin energinen ilta koko yhtyeen kanssa. Mariskan yhtyeessä soittavat biisintekijänäkin toimiva Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).

Ravintolan puoli on avoinna ennen keikkaa ruokaileville ja suosittelemme pöytävarauksen tekemistä. Keikalle emme tee pöytävarauksia vaan suosittelemme ajoissa paikalle saapumista.

Liput 30€. Lippuja saatavilla Musinen Bubbles ja Lippu.fi-sivustolta.

Lisätietoja
Päivitetty 2.12.2022
Yhteystiedot
Musine
0401873878
Horninkatu 17
https://www.musine.fi/tapahtumat/2022/mariska