Hyppää sisältöön

Maksuton Rohkeasti senioriksi -kurssi Salossa

To 4.11.2021 klo 11:30 - 16:00
Sokos Hotel Rikalan Uskela 1&2 -kabinetit
Tule mukaan Salon Rohkeasti senioriksi -kurssille

Tervetuloa ilmoittautumaan Rohkeasti senioriksi -kurssille, joka pidetään torstaina 4.11.2021 klo 11.30–16.00. Yksipäiväinen kurssi järjestetään Salon Sokos Hotel Rikalan Uskela 1&2 -kabineteissa. Osoite on Asemakatu 15, 24100 Salo.

Huolehdimme tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeiden mukaisesti. Lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssille hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tarjoamme kurssiosallistujille kasvomaskit ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan alle puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on kurssin aikana aina mahdollista. Suosittelemme vahvasti, että osallistujat ovat rokottautuneet koronaa vastaan tai ovat sairastaneet koronaviruksen alle puolen vuoden sisällä (väliaikainen immuniteetti). Tapahtumaan ei tule osallistua, jos et tunne oloasi terveeksi.

Tilaan otetaan poikkeuksellisesti enintään 30 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Kurssilainen voi olla osallistunut Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille vuoden 2021 aikana.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=11472

Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita asiantuntijapuhujien johdolla:

4.11.2021

-Tervetuliaissanat ja esittelykierros (Rohkeasti seniori -hanketyöntekijä)
-Vapaaehtoistoiminnasta: Salon Syty ry – salolaisten vammais- ja potilasjärjestöjen Yhdistävä Tekijä (Veera Hälli, SYTY ry)
-Senioritoiminnan mahdollisuudet (Salon senioreiden puheenjohtaja Juha Punta)
-tauko
-Vaikuttavaa viestintää – arjessa ja järjestössä (koulutussuunnittelija Niilo Nissinen, Kansio ry)
-tauko
-Seniorikansalaisen talous, testamentti ja edunvalvonta-asiat (luottojohtaja Teija Breilin ja lakiasiainpäällikkö Juha-Matti Toikka, OP Lounaismaa)
-Sukututkimus eläkeajan harrastuksena (senioriaktiivi Martti Attila)
-Loppusanat ja palaute
Kurssi on yksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme ensisijaisesti hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittaudu maksuttomalle kurssille tästä
Päivitetty 5.10.2021
Yhteystiedot
Rohkeasti seniori -hanke / Kansallinen senioriliitto ry
0505118842
https://www.senioriliitto.fi/rohkeastiseniori/hankkeen-tapahtumat/rohkeasti-senioriksi-kurssit/