Hyppää sisältöön

Maja Mannila ja Johannes Granroth @SaloJazz Kesä

La 17.7.2021 klo 17:00 - 20:00
Café Vinssi, Irmer Stenbergin tie 20, Förby
Salo Jazz Kesä, Maja Mannila ja Johannes Granroth

Maja Mannila – laulu, piano
Johannes Granroth – kitara

Vapaa pääsy

Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Café Vinssin keikalla hän esittää kitaristi Johannes Granrothin kanssa omia, englanninkielisiä kappaleitaan, jotka ovat tyyliltään sekoitus r’n’b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa. Tulevaisuudessa Mannilan tähtäimessä on debyyttialbumin julkaisu ja kansainvälinen keikkailu sekä yhtyeen kanssa että sooloartistina. Maja Mannila Groupissa Mannilan kanssa musisoivat Severi Sorjonen (rummut) ja Johannes Granroth (basso). Maja soittaa ja laulaa myös Iiro Rantalan uudessa tausta-triossa ja nuoressa nousevassa Peela-yhtyeessä.

Vinssin keikalla Maja Mannilan kanssa musisoi kitaristi-säveltäjä Johannes Granroth, jonka sävellyksiä voidaan kuulla erityisesti nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuvan kuusihenkisen Peela-yhtyeen julkaisuissa. Yhtyeen persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja neo-soulista, ja muusikoilla on tilaa leikkiä ja improvisoida. Maja Mannila on mukana Granrothin Peela-kokoonpanossa ja koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

SaloJazz Kesä -kiertue suuntaa heinä-elokuussa neljälle Salon kylälle. Konserttisarjan esiintyjinä kuullaan sekä suomalaisen jazzin kentällä paikkansa vakiinnuttaneita konkareita että tuoreita ääniä ja kasvoja.

Yhteistyössä: Salon Kulttuuripalvelut, SKR, Suomi Musiikki Live

Päivitetty 28.5.2021
Yhteystiedot
SaloJazz ry
044-2405219