Hyppää sisältöön

Lempeämpi miniretriitti Angelniemellä

La 9.3.2024 klo 11:00 - 16:00
Angelniemen Seurojentalo (Kokkilantie 775)
Tapahtuma on huomioinut osittain saavutettavuuden.
Lempeämpi miniretriitti Angelniemellä, jooga- ja rentoutumispäivä.

Suosittu miniretriitti saa toivottua jatkoa!

Kaipaatko pysähtymistä ja lempeää läsnäoloa itsesi äärellä? Entä haluaisitko nauttia myös saariston rauhasta keskellä kiireistä arkea?

Tule viettämään kanssani tunnelmallista lauantaita 9.3. klo 11–16 Angelniemen seurojentalolle, viehättävässä ja sympaattisessa kylätalossa. Laitetaan villasukat jalkaan, otetaan kuppi kuumaa ja sytytetään kynttilät!

Tämä lempeämpi miniretriitti huolehtii sekä mielestäsi että kehostasi. Päivä pitää sisällään joogaa ja meditaatiota lempeästi valmentavalla otteella sekä maukkaan ja ravitsevan kasvislounaan harjoitusten välissä. Halukkaat voivat myös päättää päivän Kokkilan saunan lempeisiin löylyihin ja pulahtaa mereen.

Angelniemen Seurojentalo on tunnelmallinen ja idyllinen vanha puutalo hyvien etäisyyksien päässä: Salosta 20 min, Turusta 45 min ja Helsingistä 1,5 h (Kokkilantie 775). Autot voi jättää talon parkkipaikalle. Lounas on katettuna Ankkurikellarissa pienen kävelymatkan (1km) päässä meren rannalla, Kemiönsaareen vievän lossin kupeessa (Kokkilantie 877).

Hinta

65 € / hlö. Sisältää retriittirohjelman ja lounaan. Sauna halukkaille erikseen (6 €). Lisäksi saat -20% alennuskoodin Lempeämpi joogamatkaan, joka sisältää valmiit jooga- ja meditaatiotallenteet (paketin arvo 99 €). Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Alustava ohjelma:

11.00 Aloitus seurojentalolla

11.15 – 13.00 Lempeämpi jooga & meditaatio

13.00 – 14.30 Lounas ja omaa aikaa

14.30 – 16.00 Lempeämpi jooga & valmennus

16.00 – 18.00 Sauna (vapaaehtoinen)

Varaa mukaasi oma joogamatto, vesipullo, kirjoitusvälineet ja lämmintä vaatetta. Jos sinulta löytyy joogabolsteria tai muita joogavälineitä, voit ottaa vapaasti mukaasi. Tuon myös muutamia mukanani. Mukaan saa ottaa myös omia eväitä (jos kaipaat yhteisen lounaan lisäksi), jääkaappi löytyy. Teetä on tarjolla koko päivä.


Mitä on Lempeämpi jooga?

Tarjoamani Lempeämpi jooga on yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Keskitymme pääasiassa yin-joogaan, mutta tuomme mukaan ripauksen flow-joogan lempeää liikettä. Lempeämpi jooga on myös mitä parhain tapa kasvattaa ja vahvistaa kehotietoisuuttasi sekä läsnäoloa omassa kehossasi.

Se on kehon, sielun ja mielen yhteinen harjoitus lempeästi valmentavalla otteellaa. Se on rakkauden osoittamista omaa kehoasi kohtaan ja itsesi puolella olemista. Lempeä ja kehoa kuunteleva jooga kunnioittaa myös kehon rajoja sekä rajoitteita.

Lempeämpi jooga antaa erästä joogaopettajaani lainaten; hyvää keholle eikä egolle. On tärkeä muistaa, että jokaisen meidän keholla on omanlaisensa tarina, joka vaikuttaa myös tähän hetkeen. Lempeämpi jooga ottaa myös tämän huomioon.

Saat tulla joogamatolle kanssani juuri sellaisena kuin olet eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Miniretriitille on turvallista tulla matalalla kynnyksellä. Sinä riität.


Varaukset ja lisätiedot

Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja vain rajoitetusti ja ne täytetään siinä järjestyksessä, kun osallistumismaksu on suoritettu.

>> Varaa paikkasi Lempeämpi miniretriittiin

Mikäli miniretriitti peruntuu järjestäjän taholta, osallistumismaksu palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Joogaopettaja ja valmentaja: Annukka Vauhkonen

Lisätiedot: lempeampimina@gmail.com tai www.lempeampimina.fi

Lempeämpi miniretriitti
Päivitetty 1.2.2024
Yhteystiedot
Lempeämpi minä / Annukka Vauhkonen
https://www.lempeampimina.fi