Hyppää sisältöön

Laulajien joulu

Ke 15.12.2021 klo 18:00 - 19:00
Halikon kirkko

Salon musiikkiopiston laulajien joulukonsertti Halikon kirkossa kutsuu nauttimaan kauneimmista joulun sävelistä. Laulajia säestää Leena Tammisto, piano.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt päätöksessään 15.11.2021 yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Määräyksen mukaan yleisötilaisuuksia voidaan järjestää yli 50 hengen tilaisuuksina ottamalla käyttöön koronapassi.

Musiikkiopiston tapahtumissa koronapassi tarkastetaan tapahtumapaikan ovella musiikkiopiston henkilöstön toimesta. Koronapassi eli EU:n koronatodistus näytetään tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Suosittelemme tulostamaan tai tallentamaan koronapassin puhelimeen helposti esitettäväksi. Pyydämme samalla varautumaan myös henkilötodistuksen esittämiseen. Voimassa on vahva maskisuositus ja sisääntulon yhteydessä on tarjolla käsidesiä.

Koronapassia ei ole pakko näyttää, mutta passin näyttämättä jättäminen voi olla peruste evätä osallistujan pääsy mukaan tapahtumaan. Henkilötietoja ei tallenneta ja niitä käsitellään vain kyseisen tapahtuman osallistumisoikeuden toteamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Päivitetty 24.11.2021