Hyppää sisältöön

Laulaja Olavi Virta – Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman

La 22.4.2023 klo 18:00 - 20:00
Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum-keskus
Olavi Virran kuva ja teksti: Nostalginen musiikkiesitys, Laulaja Olavi Virta. Solisteina Kyösti Mäkimattila, Leif Lindeman sekä laulu- ja soitinyhtye Varjokuva

Kyösti Mäkimattila – laulu
Leif Lindeman – laulu
Varjokuva – Laulu-ja soitinyhtye

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan upeassa konsertti-illassa Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana.

Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan.

Olavi Virran kuolemasta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta ikimuistoiset laulut elävät, ja nyt ne liitävät jälleen luoksemme loihtien tunnelmallisen musiikintäyteisen hetken.

MagnumLiven tuottama Laulaja – Olavi Virta kiersi 2014 lukuisissa konserttisaleissa ja saavutti huikean yleisön suosion. Sitä esitettiin loppuunmyydyille katsomoille. Solistit ovat uudet, ja tässä uudelleen käsikirjoitetussa konserttielämyksessä laulut ovat myös monin osin vaihtuneet toisiin Olavi Virran kappaleisiin.

www.teatteriprovinssi.fi

Päivitetty 22.2.2023
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440-520 260
Saloranatu 5-7, ovi 3, Astrum-keskus