Hyppää sisältöön

KyläAreena – kylien oma festivaali Lehmirannan lomakeskuksessa

31.8. - 1.9.2023
Lehmirannan lomakeskus

KyläAreena on tapahtuma, joka kerää Suomen paikallistoimijat yhteen. KyläAreena on kohtaamisia, koulutusta, keskusteluita ja innostavia ideoita maaseudun ja kylien kehittämiseksi. Vuoden 2023 KyläAreena järjestetään Salossa Lehmirannan lomakeskuksessa torstaista 31.8. perjantaihin 1.9. Luvassa on mielenkiintoinen festivaalitapahtuma, joka kerää toistasataa paikalliskehittäjää Saloon. Tapatumassa on kyläkehittäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita, maaseudun kehittäjiä, viestijöitä, päättäjiä ja poliitikkoja.

KyläAreena sisältää työpajoja, tutustumisretkiä, innostavia puheenvuoroja, koulutusta, verkostoitumista ja kyläkestit. Kyläkesteissä palkitaan muun muassa ansioituneita paikallistoimijoita ja Suomen Vuoden Kylä ja Vuoden Leader-kylähanke. Tapahtuma antaa osallistujalle verkostoja, ideoita ja koulutusta.

KyläAreena – uusi keskustelutapahtuma rikkoo kuplia, tuo uusinta tietoa kylistä kortteleihin ja haastaa suomalaisia keskustelemaan maaseudun, kylien ja kortteleiden mahdollisuuksista. KyläAreenassa keskustellaan talkookulttuurin merkityksestä, maaseudun elinvoimasta ja kuulemme seuraavan sukupolven ajatuksia siitä, miltä tulevaisuuden suomalainen maaseutu näyttää.

Tapahtuman verkkosivustolle tästä linkistä, josta löytyy ohjelma, ilmoittautumisen verkkokauppa ja lisätiedot KyläAreenasta.

KyläAreenan verkkosivut
Päivitetty 15.5.2023
Yhteystiedot
Suomen Kylät ry
https://suomenkylat.fi/ajankohtaista/tapahtumat/kylaareena