Hyppää sisältöön

Kulttuurikuntoilua Itämeripäivänä 26.8.2021

To 26.8.2021 klo 17:00 - 19:00
Kokkilan, Mathildedalin, Vuohensaaren sekä Meripirtin uimarannat

Kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelut osallistuvat valtakunnalliseen Itämeripäivään tuomalla kulttuuria ja liikuntaa yhdistävää ohjelmaa neljälle eri kaupungin uimarannalle.

Kokkilan, Mathildedalin, Vuohensaaren sekä Meripirtin uimarannoilla nähdään, kuullaan, tehdään ja koetaan merellisissä tunnelmissa monenlaista kello 17-19. Kirjoita oma runo Itämerelle, hiljenny shindotuokioon, kuuntele musiikkiesityksiä, treenaa rannalla tai istahda hetkeksi teatteriesityksen äärelle. Osallistumme lisäksi valtakunnalliseen pulahdushaasteeseen kello 18.

Laita päivä ylös almanakkaan – tarkat ohjelmatiedot uimarannoittain päivittyvät elokuun puoliväliin mennessä!


John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Päivä juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisäksi tavoitteena on lisätä tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta. www.itämeripäivä.fi

 

Päivitetty 21.7.2021
Yhteystiedot
Salon kaupunki / yleiset kulttuuripalvelut ja liikuntapalvelut
0447784982
https://salo.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/