Hyppää sisältöön

Kesäkonsertti “Kuulaa kesäillassa” Kaisa Kraft, sopraano, Eero Lasorla, tenori, Samuli Takkula, baritoni

Su 25.7.2021 klo 20:00 - 21:00
Halikon kirkko
Kasvokuvat esiintyjistä, nainen ja kaksi miestä

Konsertissa kuullaan kolmea Varsinais-Suomessa vaikuttavaa laulajaa, jotka ovat osallistumassa elokuussa Toivo Kuula-laulukilpailuun Alavudella. Konsertin ohjelmassa kuullaan suomalaisten säveltäjien rakastettuja yksinlauluja. Toivo Kuulan laulujen lisäksi ohjelmassa on lauluja mm. Merikannolta, Kilpiseltä, Mikko Heiniöltä sekä Sibeliukselta.

Sopraano, Liedon seurakunnan kanttori, MuM, laulupedagogi (AMK) Kaisa Kraft valmistui Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin koulutusohjelmasta 2013. Hän on täydentänyt opintojaan Kai Valtosen ja Johanna Rusasen sekä prof. Anatoli Goussevin johdolla. Kraft on osallistunut mm. Camilla Nylundin, Martin Katzin, Mikko Franckin, Juha Uusitalon, Eytan Pessenin, ja Dorothy Irvingin mestarikursseille. Syksyllä 2020 hän sijoittui kahdeksan parhaan laulajan joukkoon kansainvälisissä Wagner-laulajille suunnatuissa Lauritz Melchior -kilpailuissa Tanskassa.

Salolaislähtöinen tenori Eero Lasorla, freelance oopperalaulaja, MuM, valmistui laulun maisteriksi Roomasta konservatorio Santa Ceciliasta keväällä 2019. Lasorla on syventänyt lauluopintojaan mestarikursseilla mm. Ugo Benellin, Marius Budoiun (Vlad), Rosa Polimenoun, Jaakko Ryhäsen ja Esko Jurvelinin johdolla. Lied-musiikillista osaamistaan hän on täydentänyt liedpianistien Roberto Galletton, Ilmo Rannan sekä Heikki Pellisen ohjauksessa.

Baritoni Samuli Takkula on opiskellut Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksessa Erkki Rajamäen johdolla. Tämän lisäksi Takkula on opiskellut laulupedagogiikkaa Metropolia ammattikorkeakoulussa opettajanaan Kai Valtonen. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin koulutusohjelmasta sekä pianopedagogiksi Turun ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmasta.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Päivitetty 24.5.2021
Yhteystiedot
Salon seurakunta / Kaisa Suutela-Kuisma
044 774 5291
https://salonseurakunta.fi